SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Nazdar ludia je normalne ze ked troska zatlacim ventil na flasy tak zacne prepustat ? Alebo je to stavom ventila na flasi ?
A Ako zatvarate ventili ? Ja mam dokopy 3 - 1 ventil na flasy a 2 na budikoch vsimol som si ze niekto zavrie len flasu.
Vcera som si zas vsimol ze ked som nezvaral tak bolo pocut ako keby to v pravidelnych intervaloch pustalo plyn nie z horaka ale flasa, BOlo to pravidelne.
Prepacte za taketo amaterske otazky ale nikde som sa to nedocital a nema mi to tu kto vysvetlit dakujem Vam za odpovede
TaggerxXx napsal(a):
je to stavom ventila na flasi ?
asi píšeš o flašce CO2, já mám zkušenost s kyslíkovým ventilem, je tam těsnění do kužele s pružinou, ta pružina přitlačuje těsnění k osce ventilu, takže když stlačíš kohoutek těsnění tím povolíš, u nového se nic neděje - je přitlačováno tlakem plynu, asi jako u ventilku automobilového kola.
To těsnění na tvém ventilu je v p.deli, proto to uchází samo, na tom kuželi to už netěsní, ten ventil musí být hodně starý.
Mám někde bednu s těmito lahvovými ventily, (novými) nevím s jakými závity, k jakým plynům to patří, musel bych se podívat.
Vezmi trochu vody s JARem a napatlej to kolem ventilu a na budíky - uvidíš kde to uchází.
Editoval bourač (14-12-2014 21:16:51)
dakujem za odpoved tim padom je ventil na flasi ok lebo fuci len ked ho zatlacim
ten samovolny pravidelny zvuk mi nepride ako unik ide to s flase a pulzuje to je to taky duty pravidelny zvuk plynu nie ako unik a to mi nejde do hlavy ze cim to jee budiky udrzuju hodnotu ...
TaggerxXx napsal(a):
dakujem za odpoved tim padom je ventil na flasi ok lebo fuci len ked ho zatlacim
ten samovolny pravidelny zvuk mi nepride ako unik ide to s flase a pulzuje to je to taky duty pravidelny zvuk plynu nie ako unik a to mi nejde do hlavy ze cim to jee budiky udrzuju hodnotu ...
Zrejme mas nieco s redukcnym ventilom. Pokial sa zvuky ozyvaju z flase bez redukcaku, tak Ti v plniarni nejaky Aladin natlakoval do flase Džina a ten chce ist teraz von..
bola seknuta hadicka pri vstupe do zvaracky teraz je tycho redukacny mam novy kupoval som zo zvarackou jeden s kvalitnejsich tak snad by mal byt ok
Taggere, to si snad děláš srandu. Nejdřív se ptáš na fóru, kde ti syčí plyn, misto toho abys hledal, kde je ta díra, kterou to syčí.
Ale famater sak to je skoro normalne aj male deti sa pytaju starsich kde me zenska dieru
az ked dorastu ju zacnu hladat samostatne
Mozno sa mi len nechcelo verit ze by na 30 cm novej hadicke bola diera