SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
einhell je komplet prerobeny Funguje vsetko super len jedna vec sa mi nepaci ze kondenzatory sa dost hreju. Je to bežné ???
ano jeto bežne je je potreba uumistit atk aby nane foukal vzduch z ventilatoru tak jako na usmernovač..
ok uz som sa zlakol ze nieco nie je v poriadku Fotky pridam az ked budem mat novu skrinku lebo teraz je to natlacene ze uz tam nedam ani elektro ventil na plyn
Editoval caco (03-04-2012 07:06:50)
Mechanicky si to vyřeš tak , aby , pokud se kondy roztrhnou , ti nezaneřádily celou bednu .
jasne skusim to tak urobit v novej skrinke
nezkoušel jste dat el ventil do prostoru civky z dratem? tam je misto bud nahoře nebo dole za civdkou z dratem.. jajsem taky o videndu opravoval a vlastene i přestavoval einhell BT-GW 190d řídící jednotku od kuthhereibru aek 115 napajeci trafo ventilator sunon stykač a el ventil plynu apn chtel opravit original hořak tu příšernou galusku oprava a uprava se povedla naramě jen si pan nenechal rozmluvit opravu puvodniho hořaku vymena za eurokoncovku a odnimatelny hořak spíše chtel ušetrit jinak elektroventil plynu jsem namontoval do prosttoru civky z dratem tam kde je puvodni pruchodka a přípojplynu na hořak tam je mista na ventil dost a da se ventil i vtomto miste i zakapotovat _udelat kryt z plechu..
Ano pane All, jenže Einhel BT-GW 190 má velkou bednu a podívejte se na EINHEL 150 SGA. Ten má malinkou bednu jako já.
Pan ALL ked sa daju dobre kupit eurokoncovky na panel ?
třeba u pana štepanka :http://www.svarecky.com/ napište a pan štepane k vam pošle vybrany typ.. NEBO TREBA:http://www.gamasvar.cz/2301-rychlospojky/60822-rychlospojka-euro-panelova-kratky-sroub/?run=0
Editoval alll (04-04-2012 09:52:38)
ano einhell sga 150 je okus menší, ale neni problem jit po puvodnim vedeni plynu do svařečky a tam jen zvetšit diru na pruchod el ventilu misto pruchodky kde prochazel plyn puvodně už jsem BT-GW 150 opravoval a upravoval tak neco malo vim kam el ventil namontovat...
Ano, já taky pořád zápasím s malými rozměry svářečky. Některé úpravy jsou omezené, je tam opravdu málo místa.
Dobrý den, co se stalo? Koupil jste lepší mašinku?
Ano kupil sem omi205
Nevím proč, ale píšete že je to z Einhel 150SGA a asi 75% dílů je stejných jako mám v Telwinovi.
Editoval varok (07-12-2014 13:40:00)
Z einhelu je uz len trafo z tlmivkou a plastovy podavac ostatne je vsetko ine.
Editoval caco (08-12-2014 07:15:43)
Ještě mám stejný ventilátor a držák na cívku drátu.
A čomu sa čuduješ?
Veď všetko sa to vyrába z rovnakých súčiastok .
Mení sa akurát názov a farba škatule ....
m.evil: To byl pokus o vtip. Proto ten smajlík na konci