SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Pardon, tak je to tyristor: http://www.gme.cz/tic116m-p224-009
ja jsem to veděl hned ze řada tic je tyrystor, nahrazoval jsem v automaticke nabiječce tyristor tic 116m byl nejaky nedostatkovy tak jem zanej sehnal tic 126m tak se mi to vyrylo do paměti..
takze zatim jsem zjistil ze ten tranzistor s tim chladicem je ok a ten tyristor taky
pri sepnuti mi jde na motor 1volt
narazil jsem na divnou vec kdyz merim vystup se zemi z uc3842 tak mi tam skoci napeti +-12 a hned je pryc jako kdyby to do neceho sjelo
A nemá svářečka funkci bodování a nemáte nastaveno na minimální čas bodu?
nato je tam ten pačkovy přepínač na časové bodovaní..
no to casovani funguje ale ano to rozpoji po delsi dobe.mi to zmizne driv ale jeste to pro jistotu zkusim vecer az budu doma
tak lidi uz mi posuv jede!!!nakonec jsem se nasral a rekl si jedine co se na desce muze posrat je integrak uc3842 zenerky nebo tranzistory a vzhledem k tomu ze
v gesu me to vse prislo na 125kc tak jsem si to koupil,postupne menil a vzdy vyzkousel a zaver je jasny!!odesel jeden jediny tranzistor 2N3440.takze problem za 15kc ale jsem rad ze uz mi to konecne jede!jinak vsem dekuji za pomoc!!!!!
Škoda jen , že jsme se nedobrali schema , potom by se dalo i poradit dálkově ...
Stránky: 1 2