SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 09-03-2013 11:53:17

franišek
Člen

Dotaz na zděšzěho

Dostala se mi do ruky svářečka co2, Jenže je taková trosku zaplavená vodou. No prostě byla pod vodou a to asi 3 dny. A pak už ji nekdo nezkoušel opravit ani zapojit, jen ji dali do skladu a nechali 2 roky ležet. Šlo by to ještě rozhýbat. Je to takový malý zdroj od esabu. číslo si nepamatuji.

#2 09-03-2013 12:09:17

zdeště
Zablokovaný

Re: Dotaz na zděšzěho

Dobrý den,
ano rozhýbat to jde,
otázka zní zda ve vodě bylo i bláto, tedy hlína? A dobré by bylo zjistit i ten typ.
S pozdravem Zdeště

servis,oprava, svářečky,bodovky,plasmy
...dobrý servis, přítel vašich svářeček...

#3 09-03-2013 12:19:13

tomape
Člen

Zkuste to prvně otevřít, vyfoukat bordel a uvidíte.... Pokud v tom bylo bláto, tak to bude práce na dlouho- vše je třeba očistit......

Invertor GAMA 165, plazma Berlan, MIG-MAG Fronius, řezák Harris+30m hadice.

#4 10-03-2013 17:06:46

Radim
Člen
Místo: Severní Morava

Pokud ji nikdo nevysušil, ta voda musela v trafu a podobných složitých dílech držet měsíce. Možná tam uvnitř ještě nějaké vlhko je. Všechno trochu náchylné ke korozi bude nejspíš zkorodované.

#5 25-03-2013 17:40:30

franišek
Člen

Tk sem se díval na tu mašinu a je esab compact 250. a kolik by stála případná oprava u vás Zdeště

#6 25-03-2013 19:17:17

zdeště
Zablokovaný

Dobrý den,

zde na tomto "svatém" místě nelze sjednávat kšefty cituji ze záhlaví o pravidlech:

.........." bezostyšné propagování vlastních kšeftů vysloužíte BAN (zablokování vstupu do fóra)."

Proto je třeba přejít na soukromou korepondenci e-mail je v záhlaví mých příspěvků.

Děkuji za pochopení
Zdeště

P.S. Compact 250 ESAB nebude tak složité a podle mne ani nákladné dát dohromady, ale jako vždy je třeba věc vidět a udělat základní proměření.

servis,oprava, svářečky,bodovky,plasmy
...dobrý servis, přítel vašich svářeček...

#7 25-03-2013 20:38:19

Petr
Moderator
Web

zdeště napsal(a):

Dobrý den,

zde na tomto "svatém" místě nelze sjednávat kšefty cituji ze záhlaví o pravidlech:

.........." bezostyšné propagování vlastních kšeftů vysloužíte BAN (zablokování vstupu do fóra)."

Proto je třeba přejít na soukromou korepondenci e-mail je v záhlaví mých příspěvků.

Děkuji za pochopení
Zdeště

P.S. Compact 250 ESAB nebude tak složité a podle mne ani nákladné dát dohromady, ale jako vždy je třeba věc vidět a udělat základní proměření.

Vy máte pocit, že jste něco propagoval? Někdo vás požádal pouze o pomoc. Za tohle se banány určitě nedávají.

#8 26-03-2013 18:11:49

franišek
Člen

Jsem se pouze zeptal kolik by stála oprava u vás a podle toho se budu řídit a srovnávat ceny. Předpokládejme že byla utopená v říční vodě a pak 2 roky ležela.

#9 26-03-2013 19:06:48

JARDA V
Člen
Místo: Velké Meziříčí

Petr napsal(a):

zdeště napsal(a):

Dobrý den,

Děkuji za pochopení
Zdeště

Vy máte pocit, že jste něco propagoval? Někdo vás požádal pouze o pomoc. Za tohle se banány určitě nedávají.

Po výměně názorů s adminem někdy před více než rokem na jiném vláknu, které je, myslím, dokonce uzamčené se kolegovi Zdeště ani nedivím. Byl tehdy označen málem za parazita na fóru. A já bych i bez této "výměny" takovéto věci řešil raději soukromě přes e-mail. smile smile smile
Maximálně pak může kolega franišek poreferovat, jak byl s cenou a prací spokojen.

#10 28-03-2013 17:32:38

franišek
Člen

se mi nechce zdeštěho otravovat emailem stejně bych se dověděl to co asi od všech co opravují svářečky. Záleží co bude a nebude potřeby a jak moc se voda na ní projevila. asi tak. A jako parazita zdeštěho bych nikdy neoznačil líbí se mi jak popichuje ty vylepšovatele levných svářeček.

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla