SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dostala se mi do ruky svářečka co2, Jenže je taková trosku zaplavená vodou. No prostě byla pod vodou a to asi 3 dny. A pak už ji nekdo nezkoušel opravit ani zapojit, jen ji dali do skladu a nechali 2 roky ležet. Šlo by to ještě rozhýbat. Je to takový malý zdroj od esabu. číslo si nepamatuji.
Dobrý den,
ano rozhýbat to jde,
otázka zní zda ve vodě bylo i bláto, tedy hlína? A dobré by bylo zjistit i ten typ.
S pozdravem Zdeště
Zkuste to prvně otevřít, vyfoukat bordel a uvidíte.... Pokud v tom bylo bláto, tak to bude práce na dlouho- vše je třeba očistit......
Pokud ji nikdo nevysušil, ta voda musela v trafu a podobných složitých dílech držet měsíce. Možná tam uvnitř ještě nějaké vlhko je. Všechno trochu náchylné ke korozi bude nejspíš zkorodované.
Tk sem se díval na tu mašinu a je esab compact 250. a kolik by stála případná oprava u vás Zdeště
Dobrý den,
zde na tomto "svatém" místě nelze sjednávat kšefty cituji ze záhlaví o pravidlech:
.........." bezostyšné propagování vlastních kšeftů vysloužíte BAN (zablokování vstupu do fóra)."
Proto je třeba přejít na soukromou korepondenci e-mail je v záhlaví mých příspěvků.
Děkuji za pochopení
Zdeště
P.S. Compact 250 ESAB nebude tak složité a podle mne ani nákladné dát dohromady, ale jako vždy je třeba věc vidět a udělat základní proměření.
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
zde na tomto "svatém" místě nelze sjednávat kšefty cituji ze záhlaví o pravidlech:
.........." bezostyšné propagování vlastních kšeftů vysloužíte BAN (zablokování vstupu do fóra)."
Proto je třeba přejít na soukromou korepondenci e-mail je v záhlaví mých příspěvků.
Děkuji za pochopení
Zdeště
P.S. Compact 250 ESAB nebude tak složité a podle mne ani nákladné dát dohromady, ale jako vždy je třeba věc vidět a udělat základní proměření.
Vy máte pocit, že jste něco propagoval? Někdo vás požádal pouze o pomoc. Za tohle se banány určitě nedávají.
Jsem se pouze zeptal kolik by stála oprava u vás a podle toho se budu řídit a srovnávat ceny. Předpokládejme že byla utopená v říční vodě a pak 2 roky ležela.
Petr napsal(a):
zdeště napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji za pochopení
Zdeště
P.S. Compact 250 ESAB nebude tak složité a podle mne ani nákladné dát dohromady, ale jako vždy je třeba věc vidět a udělat základní proměření.Vy máte pocit, že jste něco propagoval? Někdo vás požádal pouze o pomoc. Za tohle se banány určitě nedávají.
Po výměně názorů s adminem někdy před více než rokem na jiném vláknu, které je, myslím, dokonce uzamčené se kolegovi Zdeště ani nedivím. Byl tehdy označen málem za parazita na fóru. A já bych i bez této "výměny" takovéto věci řešil raději soukromě přes e-mail.
Maximálně pak může kolega franišek poreferovat, jak byl s cenou a prací spokojen.
se mi nechce zdeštěho otravovat emailem stejně bych se dověděl to co asi od všech co opravují svářečky. Záleží co bude a nebude potřeby a jak moc se voda na ní projevila. asi tak. A jako parazita zdeštěho bych nikdy neoznačil líbí se mi jak popichuje ty vylepšovatele levných svářeček.