SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím mám tuhle svářečku
http://www.naradi-24.cz/svarecka-tig-mi … lot-200-hp
Na štítku je uveden zatěžovatel 150A 100%, já vařím na 140 a po 5 až 7 minutách vypne kvůli přehřátí.Svářečka je čistá vyfoukaná sou v ní všechny chladiče jak mají být a větrák se točí.Nevíte jestli je to normální u těchto svářeček?Nebo mohlo něco odejít?S čínskym berlanem sem to valil 160 A a to sem dříve pustil rospálenej hořák nežli by vypnul.
Pokud je v záruce pak je to jasné pokud ne tak zavolat patřičně vybavený nejlépe firemní servis.Nám blbnul Pilot 2400 ale tam byl problém v motoru čerpadla chlazení.
Editoval Honza007 (11-06-2012 20:26:09)
JAsná volba: val to do servisu! U nás, co máme froniuse, tak máme zatěžovatel při teplotě 20stupňů až o 10% větší, než co je psán na štítku.........
Otázkou je , kolik v reálu teče drátem i když nastavena může být jiná hodnota . Mezi 140 a 160A tak velká díra není .
A ten zatazovatel je udavany pri akej teplote?
-pri 20 stupnoch alebo 40 stupnoch
Díky za reakce na dotaz, myslel sem jestli s tímhle někdo nemá zkušenosti a jestli to třeba není bolest těchto svářeček.Třeba než to řešit by bylo levnější koupit Alfa in 200hf kterou si dost lidí chválí. Ale co sem koukal tak má nižší zatěžovatel.