SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
tak tomu zlomeni vidli na voziku říkam pech ...
Tak aj som sa zabutol pochvalit ze je to zvarene ..... pouzita elektroda OK 67.45 fuj tajbl na zapalenei obluka.. taka nejaka tvrda a nejako viacej prudu trebalo ako na EB121. zatial poloosi drzia.... tak snad to bude ok...navyse som musel vyrobit pripravok kedze zvarat vo vzduchu to neslo...
Tak Bourači, kde je foto? Docela by mě to zajímalo. Vloni jsem urval přední kolečko u paleťáku- hold jsem ho přetížil- tak místo šroubků M6 jsem tam narval M10 a pořádně vyztužil na obou stranách. Kolečka se tam daly plný ocelový- chlapy to vysoustružili). drží to do dnes- a to se na něj pěkně nakládá, co utáhneme...............
Takže zase niečo kutim, Potrebujem zvarit zase poloosi, ale predne, pri sustruzeni to vyzera, ze material je do hlbky 5mm kaleny (nitridovany, cementovany ?) ale v strede je to blato.
Mozem stred (koren) zavarit COckou obycajnym dratom. A tu kalenu cast potom OK 67.45 ? Dakujem
Editoval Atlan (05-12-2013 21:49:11)
Na celé bych vzal OK 67.45.
Na zapálení je lepší zdroj s vyšším napětím,potom je to bez problému.
Aha dik, asi to na sustruhu natukam do roviny, zlejem material Tigom, tam kde sa dotyka a zvysok vyplnim elektrodou mimo sustruhu. Dik