SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím všechny nemá někdo kuzšenosti s propojením MIG30 a WTU 315. Prosím o radu
Díki všem
musí to být WTU 315.3 MIG pak to je bez problémů
WTU 315-3to je ale ne MIG
Musi to byt WTU-315-34 t.j. ze sa na nej daju prepinat V/A charakteristiky (v strede ma taky prepinac), plocha (MIG/MAG) / strma (MMA/TIG). U WTU-345-30 zvarat metodou MIG nieje mozne pretoze ma strmu V/A charakteristiku (nema v strede prepinac), tym padom sa knej ani neda pripojit MIG/MAG nadstavba MIG30.
ale já tam mám přepínač charakteristik je tam strmá, polostrmá, plochá
Tak mozete bez problemov pripojit nadstavbu MIG30 a znarat.
no jo ale z migu vedou 4 dráty a ze svářečky mi dou jen dva
Na zadnej strane WTU 315 by mala byt zasuvka 42~V v lavom hornom rohu.
Nechci dělat nové téma tak to napíšu sem.
Vím že když se připojuje na svářečku WTU315.34 MIG nádstavba MIG 30 tak se ve svářečce přepojí nejaký kabel na svorkovnici, ale nevím k čemu tento kabel slouží. Vařím s tím jenom s MIGem ale chtěl bych vědět jestli můžu bez přepojování toho vnitřního kabelu normálně vařit MMA ( samozřejmě po odpojení kabelů MIGu ), jestli tím nemůžu něco odpálit???
Poradí někdo
fox> S tím nic neodpálíte bohužel na MMA se vám bude lepit elektroda a kompletně to nebude plnit svůj účel.
No já to zkoušel a ta elektroda se nelepila spíš žhavila a to i při malém proudu, a co myslíte tím že to nebude plnit svůj účel.
A nevíte na co se ten kabel tedy přepojuje?
Nema nahodou niekto kompletnu schemu zapojenia zvaracky WTU 315???????
schémata mám, ale jaká to je verze ?
to ramon: potřeboval bych jestli máte také schéma na WTU 315.34 MIG , pokud máte prosím zašte na foxer007@seznam.cz
Preco to nedate na nejaky server aby si to mohol stiahnut ktokolvek kto ma zaujem. Ja mam takisto zaujem, ale dat sem mail, tak potom len SPAM mazat z posty. Poslite to teda aj na moj mail. mam ho v profile.
Editoval cricket199 (01-01-2009 13:59:26)
Víte, cricket199, to, jestli někdo poskytne informaci všem, nebo jen někomu, záleží na tomto serveru jen na něm. Například zrovna u schemat je takové zveřejňování - pokud ho neprovádí sám výrobce - docela problematické, protože se jedná o duševní vlastnictví. (Určitě jste také slyšel o případu výrobce ETA, který začal vyráběr kávovar velice podobný švýcarskému a musel rychle tento pohledný výrobek před Vanocemi stahovat z trhu.)
Také proto jsme tu všichni tak opatrní při doporučování nějakých typů svářeček, značek elektrod či dodavatelů ochranných plynů. Ze zkušenosti vím, že tyto stránky monitorují marketingová oddělení některých výrobců. A není až tak obtížné dohledat autora, který by chtěl některé firmě z jejího pohledu škodit, nebo který by poskytoval z jejího pohledu úmyslně nesprávné a poškozující informace.
Myslim ze opatrnost je namieste, to co napisal jirkati je bohuzial pravda. A musim pochvalit toto forum a profesionalov ktory su nam ochotny poskytovat velmi cenne rady. Sam som pomocou nich urobil veci do ktorych by som sa sam nepustal. Este sa tu nestalo, aby bola niekomu kto slusne poziadal o pomoc tato odmietnuta.
Este raz dakujem vsetkym, ktory su nam ochotny pomahat v nasich konickoch a praci.
OK tak mi to prosim zaslite na maila, ked sa neda inak.
mám prozbu neměl by náhodou někdo schéma na wtu315mig a nebo mig30 díky moc
Editoval Navr (20-01-2009 18:34:12)
prosim muže nekdo pomoci?Mam problem s podavačem MIG315-1 jen bzuči a nepodav a pojistky jsou dodre kdyby bylo schema byl velmi rad.predem děkují.