SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Páni z SK ktorá firma na Slovensku je najvýhodnejšia na prenájom fliaš a predaj zmesných plynov? Ďakujem
na slovemsku čo ja viem su len dva firmi MESER A LINDE ale su dost neochotni ked chceš čim menšiu flašu tak ti povedia ze mozu obiednat iba vetšiu ja mam od linde argon 4,6 3,5 kubikovu a za nu som zaplatil 1800sk +12sk na den, a u MESER by taka ista flaša stala 2700sk a na den 11sk u MESER ti povedia ze čim vetšiu flašu zoberieš tim to bude pre teba vihodnejšie ale to by som musel zobrat tu največšiu a čo by som z nou asi tak robyl to by bolo pre mna na 10 rokou .
http://www.airliquide.sk/sk/kde-nas-naj … ete-1.html
pozri ešte toto
ta firma je az v bratislave ja som z michaloviec a linde a meser je v kazdom meste na slovensku, nemaju konkurenciu preto maju taki pristup ku zakaznikom
firma áno, ale zastúpenie máj aj v Prešove, pozri stránku nižšie
arno ,no to je sila a ja tam chodim kupovat zelezo a nikdi som si nevšimol ze tam maju aj technicke pliny ja tam pojdem a spitam sa na podmienki alebo to najdem na stranke ale ked mna dnes nejak bolia oči z monitora necham to na neskor diki za info a ešte som našiel dlšiu firmu na technicke pliny SIAD Slovakia spol. s r.o.
ahoj priatelia , vlastním CO-zváračku TELWIN Turbo 250/2 zatiaľ k mojej plnej spokojnosti , má 6 stupňov regulácie vrátane zapnutia , nedávno som nazrel pod plechy a zistil som že trafo má viac vývodov z čoho usudzujem že môže mať viac polôh regulácie , no nakoľko nemám SCHÉMA nemôžem si to overiť . mohol bi niekto pomôcť ??
môj email : papzamocnictvo@gmail.com
ďakujem
Frenk: Toto je téma o technických plynoch a ani o problémoch z trafom v tvojej zváračke...
Nájem na lahve je zlá věc, obzvlášť když člověk nevaří denně. Proto jsem problém vyřešil tak, že jsem posháněl hasičáky a malej pístovej kompresor. Když kupuju argon, přefoukám ho do hasičáků. Nejprv samospádem a zbytek kompresorem. Takto můžu za den lahev zase vrátit a nájem neřešit.
crosby : Riešil si nejak upravu hasičaku? Výmena ventilu a pod?
Alebo na ostro do klasického hasičaku?
Crosby, mohol by si sem napísať typ, prípadne dať link na ten kompresor? Osobne neviem o žiadnom, ktorý by som mohol bezpečne použiť na taký tlak...
Typ vám neřeknu, neb jsem ho dostal od známého zámečníka, který ho koupil před hodně lety na plnění potápěčských lahví. Údajně by to měla být součást startéru k tanku, či jiné voj. technice a zvládat by měl 200 atmosfér. To jsem nezkoušel neb do hasičáku dávám cca 60. Úpravy nejsou potřeba, jen klasické vyndání střed. trubky a na Argonový hodiny použít redukci.