SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdravym
pomôže niekto s identifikaciou tejto flase.
Je na CO2 to viem ale potreboval by som vediet kolko sa do nej zmesti stale to jaksi nemôžem zistit.
A ako sa to vlastne berie na litre ci na kila?
dakujem.
Vypadá to že je to stejná velikost jako hasičák, tedy 8L nebo 6kg CO2...
ta coste ....
som sy mislel ze by bolo dobre uviest aj rozmery
Tohle nevypadá na hasičák,před několika dny jsem jeden dodělal a při pohledu na hotovou lahev v porovnání s kloboučkem je hasičák znatelně užší.
Napiš rozměry a opiš hodnoty vyražené na vršku lahve.
Jiank CO2 je v lahvi kapalný a váží se na kila.Jestli je lahev typovaná na CO2, tak všechny potřebné údaje pro plnění jsou vyražené nahoře na lahvi.
Editoval ghost (30-09-2010 06:31:03)
ghost napsal(a):
Tohle nevypadá na hasičák,před několika dny jsem jeden dodělal a při pohledu na hotovou lahev v porovnání s kloboučkem je hasičák znatelně užší.
Napiš rozměry a opiš hodnoty vyražené na vršku lahve.
Jiank CO2 je v lahvi kapalný a váží se na kila.Jestli je lahev typovaná na CO2, tak všechny potřebné údaje pro plnění jsou vyražené nahoře na lahvi.
ta flaskka vypada tak na na 10 L
CO2 lahve bývají 7kg, 20kg,30 kg a 40kg, možné je, že je to verze 20 kg. Ty bývají buď malé s velkým průměrem lahve a nebo menší průměr a tím i vyšší, tak to dost u CO2 lahví bývá a dost to člověka mate. Nám do firmy chodí 30kg a mají dva rozměry.
http://www.siad.com/repceca/docs/charak … ylahve.pdf podla toho je to 30KG .Ale aj mne sa podoba na 20KG
to Miki2t:
podla tej tabulki to vyzera na 30 Kg flasu, diki
Ale to by musela mat 1670mm vysku. a podla tych pneu by som povedal ze ma menej.
sak ja budem doma ta ju pomeriam
no tak ta flasa ma na vysku 1 meter a aj s klobucikom necelich 1,20 m
mato3 napsal(a):
no tak ta flasa ma na vysku 1 meter a aj s klobucikom necelich 1,20 m
vaše flaška bude mit obsach 40L PLYNU ja mam do ma nově flašku linde na 20L plynu co2 vyska flašky odedna po vyusteni ventilu je 66cm A prumer valce je asi 23 cm vaha je kolem 30KG a na flašce je kolem zesileneho hrdla flašky je vyrazena vaha flašky a její obsach plynu a datum revize...
Editoval alll (03-10-2010 19:38:34)
Tak nakoniec to bola 20-tka
Zdravim,potrebujem poradit s flasou co2,co je lepsie kupit flasu z hasicaka a dat si ju naplnit alebo napriklad toto http://obchod.martinexsk.sk/predaj/461/ … g-naplnou/
lepe vyjde koupit hasičak, tahle flaška je sice nova, ale za 1800,-SK jeto moc řeba hasičak z aukra vyjde do 1000,- kč i z dopravou až kvam na slovensko, a ješte bude plny na svaření ho lze použít...http://aukro.cz/hasici-pristroj-snehovy-s-6-co2-i1816865798.html pokud se da z prodejcem domluvit tak to lze poštou lze poslat jako obchodní balík do vahy 30KG... mam doma takto osobně 3 kusy zakoupene z aukra a plne a přišli poštou...
maros napsal(a):
Zdravim,potrebujem poradit s flasou co2,co je lepsie kupit flasu z hasicaka a dat si ju naplnit alebo napriklad toto http://obchod.martinexsk.sk/predaj/461/ … g-naplnou/
kukni na www.bazos.sk,vcera som predal plnu co-2 flasku za 30 eur,hasicak stoji najmenej ale mozes mat s nim problem pri plneni,hasicak stoji cca 10 eur prerobenie 5 eur a napln tak 7 eur,v ziadnom pripade nedaj viac ako 25 eur ! a hlavne nie za tie co maju hranaty spodok,tie su uz dost stare,alebo zbehni na najblizsiu požiarnicku stanicu a tam urcite daco vykseftujes
a s plnenim nebude problem???,co hovoris na tu flasu co som dal link????dik
zbytečne drahy špás. spis bych pohledal ve vašem regionu firmu co se zabyvají opravami hasícich přístroju takovy upraveny hasičak koupíte za par euro.. i z naplní..
tu flasku by som nekupil ani keby je pozlatena je to moc drahe,nedavno som cez bazos kupil velku flasu co sa do nej zmesti 20kg co-2ky za 10 eur !!! pokial to neponahla tak kukaj jeden krat za den bazos a urcite daco najdes,ono to plnenie je ako kde,niekde mas moznost dat flasu a oni ti ju naplnia,inde ta s tym poslu vies kde a na inom mieste to zas vymenis bez problemov za druhu ako keby to je pb-bomba
dobre dik za rady ja nieco uz hadam zozzenem