SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím místní mozkový trust.
Hledám doporučení na eshop který nabízí řezné kotouče - na nerez, tloušťka kotouče max 2mm. Průměr 230mm.
Pokud má někdo zkušenost s nějakou značkou která fakt vydrží - sem s tím. Děkuju.
Pokud má někdo zásoby uvedených kotoučů, a má vyzkoušeno že jsou OK a zároveň je nevyužije - sem s nimi, koupím.
Zájemce může napsat na mail co mám v avataru.
Zdravíme bourače. Nabízím vynikající značkové kotouče pegatec, které řežou a zároveň taky něco vydrží. Cena za kotouč 230 x 1,9 mm je cca 50kč i s daní. Jsou vyzkoušené a ověřené. Při větším odběru se nebráníme nějaké slevě. Pokud máte zájem volejte 608 278 612, nebo se ozvěte na e-mail obchod@chobola.cz
Zdenále, potvrzuji, mám zlatý 125 a je opravdu hodně hladový.
Tyto kotouče jsou fakt dobré a za tu cenu nemají konkurenci.
já už jsem jich cca 10 spotřeboval.
díky všem, volám ZDENÁlovi
mám zakázku rozřezat Ms plech tl. 20mm, zjistil jsem že flexa řeže mnohem rychleji než plasma s nastavenými 120A.
Je ovšem potřeba kvalitní kotouče. Po akci dám reference.
Editoval bourač (17-04-2023 14:12:27)
Transakce probíhá. To se jedná o mosaz?
ano mosaz, cokoliv s obsahem mědi plasma řeže ale postupuvá rychlost = zoufalství. I při 120A.
Flexa cca 3x rychleji.
Na velkou flexu a slabé kotouče jsem si nechal udělat větší matku (i podložku) zhruba o velikosti hlavy (cca 2x větší průměr než standart) aby se kotouče tolik neprohýbaly. Potřeboval jsem ale přesné řezy, tady by šlo spíš o bezpečnost.
Máte pravdu, kotouče 230/1,9mm se už docela vlní. Jsem zvědav, jak s nimi ta mosaz půjde, zatím jsem je neměl možnost na tomto materiálu vyzkoušet.
Mosaz se může na kotouč i docela mazat, když se přitlačí?
bedny (těžký jako prase ) od pana ZDENÁLA právě dorazily - na funkční zkoušku není v tuto chvíli čas.
Děkuji!
tak potvrzuji, kotouče od fy Chobola zn. Pegatec jsou opravdu dobré, mosaz řežou nouproblema oba druhy
žlutý na nerez a modrý na železo. Řezal jsem s nimi zatím jen tu Ms. Doporučuji!
Díky za pochvalu. S mosazí nemám žádnou zkušenost a tak jsem si nebyl jistý zda to s nimi půjde.
Já už jsem měl strach jestli zase nekecám. Praslka na to celá bedna kotoučů?
nene, nepraskla, je známo že s klesajícím průměrem kotouče (opotřebením) klesá produktivita.
Takže jsme mněnili dřív než bylo nutné a já mám nyní zásobu kotoučů pro flexu 150.
ZDENÁL napsal(a):
Zdravíme bourače. Nabízím vynikající značkové kotouče pegatec, které řežou a zároveň taky něco vydrží. Cena za kotouč 230 x 1,9 mm je cca 50kč i s daní. Jsou vyzkoušené a ověřené. Při větším odběru se nebráníme nějaké slevě. Pokud máte zájem volejte 608 278 612, nebo se ozvěte na e-mail obchod@chobola.cz
a jaké by ta množstevní sleva byla, asi tolik? (viz odkaz) : https://www.elron.cz/cz/eshop/product-k … 0m-s-16330
Alespoň se v neděli večer zasměji ...
a hele kramlík, kdes byl? (už tě pustili? )
si objednej dve - tři bedny uvidíš tu cenu...
No chlapi neviem. Ja som tie kotúče vyskúšal síce už sú to aspoň 2-3roky a mne sa neosvedčili. Mizli pred očami. Síce som mal iba 125ky 1mm hrubé a lameláky (tie tiež neboli nic moc) Chválili sa nemeckými polotovarmi ,ale výroba je made in China. Som prekvapený ,že Vám to vydržalo. Možno ich ešte raz vyskúšam,ale veľkú šancu im nedávam.
Nabízející je obchodník . Oznamovací věta .
No jo, a kdo by taky měl takové množství řezných kotoučů nabízet a prodávat. Předpokládám, že žádný kutil, uklízečka, svářeč ani důchodce takové množství řezných kotoučů skladem nemá, natož aby byl schopen vystavit k prodeji danový doklad.
psi štěkají a karavana táhne dál
druhá dodávka dorazila OK, děkuju pane kolego! (vypadá to že ještě není konec)
Chtěl bych poprosit. Ty kotouče Pegatec černožluté jdou i na klasickou ocel nebo to je jen na barevné kovy? Chobolu mám kousek z práce, sice tam nechodím rád, ale ty kotouče na domácí práce by mohly stačit.