SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 … 16 17 18 19 20 … 23
jao napsal(a):
Ja som stále pozeral na tie hodiny, či budú fungovať viac ako 20 minút. Až potom som si všimol, že tam ujo vytvára elektrický oblúk.
Inak má tam už novšie video. Je to blázon. Tomu by som ani použitú hmoždinku nedal do ruky.
plny souhlas..
To druhé video (možná i to předešlé) bude buď duševní porucha nebo youtuberská exhibice v touze po hmotném prospěchu.
Parkside pmsg je znovu po dlhom case dostupna na slovenskom lidl shope a dokonca este lacnejsia.
Zaujalo to aj mňa tá cena je super len neviem či to 16 amp istič utiahne .Nemá niekto odskúšané dík za odpoveď
Editoval bordo (29-08-2021 16:10:43)
Mám ji asi rok, zatím vyvařeno cca 2kg drátu 0.8mm a na 16A jističi zcela bez problémů.
Fakt je, že vařím většinou jekly do 3mm.
bordo - 10A istič + 50m predlžovačka a nie je s tou zváračkou najmenší problém.
posledná otázka tý co ju mate dajú sa snou zvárať tenké plechy 0,6 mm az 1mm ďakujem za odpoveď
U takových tenkých plechů to je i o rukách, ne jenom o svářečce.
Editoval varok (31-08-2021 14:41:42)
bordo - ak považuješ bodovanie za zváranie, tak áno. Ale spraviť na 0,6mm hrubom plechu zvar 15cm dlhý sa mi naozaj zatiaľ nepodarilo. Ale zase ako píše varok, je to aj o rukách.
Plech 0,6 je už dost problém i bodovat, natož ještě dělat housenky třeba 100mm. Netvrdím že to nejde, ale....
varoku: s WF 201 Bi-pulse to překvapivě šlo
Ta svářečka z Lídlu má i puls? Wau, to jsem nevědel.
Editoval varok (03-09-2021 20:39:01)
Tak to zatím asi nevěděl ještě nikdo.
varok - žartuješ? To by si za tých 199€ (teraz aktuálne už len za 179€) chcel asi naozaj veľa.
Juraj.A: To byl pokus o vtip. Tady se řeší jedna z nejlevnějších svářeček na trhu a někdo tady dá svářečku s pulsem. Já reagoval na svařování MAG v klasické zkratovém řežimu.
varok: ale já to s tím Bi-pulsem svařoval v MAG a klasickém zkratovém režimu. Prostě to šlo
Juraj.A napsal(a):
varok - žartuješ? To by si za tých 199€ (teraz aktuálne už len za 179€) chcel asi naozaj veľa.
Český Lidl se teď překonává. Multi PMSG 200 A1 je už druhý týden za 4.499,- (173€) a invertorová PISG 120 B3 (nová verze) nyní za 1.299,- (50€).
alll napsal(a):
před chvili jsem dokoncil test se svařečkou na bežny svařovaci drat kovax 5KG a ochrany plyn co2 svařovat tenke autoplechy svařečkou jde je to i provařeno stačí jen jit z korekcí -1.4 až -1,1 tlačítkem kde je přepnutí na vrd tam se nastavuje korekce za mě tedy ok na domaci prace kolem baraku stačí tak akorat jen kabely vymenim za měděné a ukostřovací klešte taky a 3 metrovy hořák ten podavač taky dava v pohodě.
Ahoj aky 3 metrovy horak si kupil k zvaracke? Dakujem za odpoved
Parkside PMSG 200A1 vs KOWAX GeniMig 220
https://youtu.be/i34GE9Zd-
Juraj.A: Byla to jen legrace, proto ten smajlík na konci. Prostě jsou lidi kteří mají ty svářečky na domácí prskání a vychválí do nebes třeba i ty slavné Powermaty co jsem měl. Za mě hrozná bída. Netvrdím že je to případ i tahle mašinka z Lídlu, ale když je to multifunkce a stojí nyní myslím kolem 4500,- kč, tak to prostě někde oj..é je. A tvrzení že ty vyšší ceny slušných svářeček dělají JEN značky nevěřím.
PMSG 200 A1 som kúpil v Lidl narodeninovej zľave za 156,- Euro. Pozváral som s tým prehrdzavenú garážovú bránu s argón mixom. Stíšil som ventilátor, skúšal som ju aj s odpojeným ventilátorom, no nepodarilo sa mi ju pri mojom bežnom použití s odpojeným ventilátorom prehriať. Ostane mi tak ešte pár Eur na jej tuning. Myslím si, že za 156,- Eur nič tak nezvára, nemá tri roky záruku a všetko čo zvára prirodzene lepšie je minimálne dvojnásobne drahšie. Momentálne tá zváračka zvára asi lepšie ako sú moje zváracie zručnosti, čo sa dúfam časom zlepší.
j.bill napsal(a):
Juraj.A napsal(a):
Český Lidl se teď překonává. Multi PMSG 200 A1 je už druhý týden za 4.499,- (173€) a invertorová PISG 120 B3 (nová verze) nyní za 1.299,- (50€).
Jako naprostý laik a hobík ve svařování musím říci, že jsem dobře udělal, když jsem za ty peníze PISG 120B3 pořídil. Dříve jsem se trápil na elektrodě s trafem, potom jsem se trápil s Berlanem BWIG180 (na TIG je ok, ale s elektrodou jsem bojoval) a teď jsem s Lidl strojkem a kabely od Berlanu sedl na zadek. To je pro mě obrovský rozdíl. Můj BWIG180 má na MMA zapalovací napětí 56V a pořád jsem lepil. Tahle malá skříňka má 80V, oblouk chytá sama, nelepí a je radost se s ní učit svařovat. Něco v duchu tohoto videa: https://youtu.be/bOfFH9vLxGU
Na Parkside PMSG 200 A1 som vymenil všetky vnútorné hliníkové silové káble za medené 25 mm2 a pridal som tlmivku. Vyrobil som aj kvalitný uzemňovací kábel 25 mm2 s 200A svorkou:
https://youtu.be/nFfTCAcksoY
Ešte idem do zváračky doplniť manuálnu, plynulú reguláciu otáčok ventilátora 0 - 100%.
Na Parkside PMSG 200 A1 som doplnil ešte sľúbenú manuálnu, plynulú reguláciu otáčok ventilátora 0 - 100%:
https://youtu.be/OWGdCu6GxJc
Stránky: 1 … 16 17 18 19 20 … 23