SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
m.evil napsal(a):
Ano dá sa to .
jj, dá, asi tak na 5 minut, napustíš hadice a obsah je fuč
Veď na to je to aj určené.
Pre chladiarov na zaspájkovanie ruriek mosadzou v chladničke (napr: pri výmene konpresora priamo u zákazníka).
Jen pro zajmavost, dneska jsem se ptal na malé lahve na autogen, záloha na každou 6000Kč, a jednou za rok se musí vyměnit. Stačí občanka. Takže to jde......ale,
No ja nevím kde hledate vy, ake ja viděl v prodejně "Ferona" v Brně kompletní autogen lahve 10l kyslík acetilen hadice vozík budíky hořáky prostě komplet stači nechat naplnit a za necelejch 14tisic mas profi plamen .
Ještě jsem se chtěl zeptat, slyšel jsem že spojení PB+KYSLÍK taky jde i na sváření, ale musí být jiný, "měkčí" drát. Co je na tom prosím pravdy, prosil bych o vyjádření odborníka. A pokud by mi někdo přesně řekl, co si budu muset ještě koupit když mám hadice, budíky a hořáky na acetylen.
Horáky z acetylénu neidu použiť na PB.
myky napsal(a):
Ještě jsem se chtěl zeptat, slyšel jsem že spojení PB+KYSLÍK taky jde i na sváření, ale musí být jiný, "měkčí" drát. Co je na tom prosím pravdy, prosil bych o vyjádření odborníka. A pokud by mi někdo přesně řekl, co si budu muset ještě koupit když mám hadice, budíky a hořáky na acetylen.
tohle vypada hodne pouzitelne, a take uvazuju o tom
http://www.allegro.pl/item924407417_pal … _tlen.html
Děkuju, ještě se zajdu podívat do obchodu, na kolik by mě to teda vyšlo.