SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim, máte někdo zkušenosti s tímto? Je to lepší než klasické kleště nebo je to uplná blbost?
https://www.svarecky-elektrody.cz/drzak … y-200-200a
Mám ho a sem spokojený mám na druhý sadě kabelů klasiku ale líp se mi vaří s tímto
Mám ho, pořizoval jsem si ho na slabé elektrody 1.5 mm, které mi nechtěli v kleštích pořádně držet.
Vaří se s tím pěkně, řekl bych lépe než s kleštěmi, ale výměna elektrod v kleštích je jednodušší, tady musíš povolit hlavu o cca čtvrt otáčky a měnit elektrodu. Horší je to v případě, že třeba vaříš elektrodou průměru 2 a chceš vzít větší průměr. S kleštěmi žádný problém, tady s tou hlavou musíš zatočit více. Ta výměna elektrod je ale hodně o zvyku. Po vyvaření cca 15ti elektrod už mi to ani nepřišlo a těch změn průměru elektrod při vlastním sváření moc není.
Takže závěr: vlastní sváření super, upevnění elektrody v držáku výborné, elektrický kontakt výborný, výměna elektrod trochu horší než s kleštěmi
Stránky: 1