SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den, potřeboval bych poradit s koupí svářečky. Měl bych ji na domácí sváření od plechů po jackle. Svářel by občas i otec který je nesvářeč. Zaujal mě KIT 205 jen nevím jestli standard nebo procesor. Standard jsem už zkoušel a spokojenost, procesor je technologicky vyspělejší, ale asi méně odzkoušený, neměl jsem příležitost ho vyzkoušet. Máte někdo zkušenosti s procesorem? jestli to není poruchové atd. A ještě by mě zajímal Váš názor na svářečku KIT 2-4 W E Procesor jestli jste s ní někdo svářel. Zde je odkaz: http://www.svatech.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=563 Je to kvalitní stroj? Děkuji moc za odpovědi :-)
Ten Kit 2-4 je jenom odnímatelný podavač drátu, který je nasazen na samotném svařovacím zdroji a propojen kabelem požadované délky. Komplet to vypadá takto http://www.svatech.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=2518
Processor jsem viděl v akci, maká dobře, přes hořák se dá nastavit velikost posuvu drátu, jinak myslím, že ty zdroje budou stejný, záleží na tom, jestli je to pro vás výhodou
Děkuji za odpovědi, ale stále nevím jak moc je poruchový Procesor. Neznáte někoho kdo ho má,jak je sním spokojen a jestli sním měl problém? Děkuji :-)
jako profi svareč moc automaticke svarecky nesnaším manual byl vždy spolehlivejší. s uvedenym procesorem jsem asi mesic svarel nevim kde ji sehnali ale porad se kazila tak zavolali servisaka at sni udela model manual a odte doby byl pokoj svarecka varí bez problemu za 16 hod prace se nani vyvaří i 3 civky dratu 0.8.
ako uzivatel PC a vsetkych technologii v servise na PC zavislich akosi chut na Highend aj vo zvarackach zatial nemam.
ale vsetko raz pride...
Díky moc ;-) asi koupím ten standard, elektronice moc nevěřím, slyšel jsem že u nás ve městě ji někdo měl a taky se mu pořád kazila a digitál si těžko opravím sám. Nebo má někdo z Vás kladné zkušenosti s tímto strojem? KIT 205 Procesor. Děkuji za odpovědi :-)
Stránky: 1