SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
pafik1605: praxe je rozhodně lepší než obrázek. Docela jsi mě potěšil, ty výztuhy mě tam pocitově chyběly. A ta pravoúhlá vývodka super, sice jsou hadice vyztužené pérem, ale přes to musí být dost namáhá tím že je připojena horizontálně a mění směr na svislý.
Zdeněk11: 5 kg zvedáček nepumpuješ ve výšce 1 metru a v době kdy se musíš do páky opřít je pořádně zatížený a zabržděný autem. A pokud má lisovaný předmět větší váhu tak je těžiště hodne vysoko a základna lisu není moc velká ani těžká.
Editoval Charon (29-03-2019 19:26:30)
ten lis je naprosto nevhodný pro nějaké opakované a časté použití (nebudu psát pro sériovou výrobu) ale pro lidi typu automechanik je naopak skoro ideální, kór vybavený kolečky
chvíli jsem dumal jak ho vytunit umístěním té pumpy svisle - kvůli úspoře místa atd, dumal sem jen asi vteřinu a hned to zavrhnul. Pane Charon určitě si rozumíme proč
Já ti taky rozumím. Je třeba pumpovat, abys vyvinul tlak, a ne odstrkal lis do kouta (nebo ho porazil, když nebude mít kolečka)