SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Jen humorné podotknutí. Ukázal jsem leták v pondělí synovi - svářeč v automotive - a on na noční zkusil na své svářečce (Fronius) v práci nastavit 80 A a zavařit nějaké housenky na plechu drátem 1 mm. Bohužel, z jeho mobilu Samsungu mi nejdou stáhnout fotky, ale je to zcela nepoužitelný hnus. Vysoké, nerozlité, hrubé sváry. A to se ještě svářečka snažila maximálním zkrácením oblouku zpětnými vazbami o optimalizaci.
Asi špatný program ale na 3mm jeklu to 1mm drátem vaří normálně. Problém bude že ten Lidl dá těch 80A jen možná.
Když už mašinu na tak maličké proudy, tak klasika s flaškou a drát 0,6mm.
Editoval varok (19-01-2017 15:19:41)
Není první a druhý obrázek ten svár studený?
varok: A prečítal si dobre aj príspevok 51?
Aha, to jsou ty vzorky o kterých p. jirkati psal v příspěvku 51? Tak už to chápu.
Ešte len teraz budú podaktorý presvedčený že lidl zváračka im plne vyhovuje. Porovnávať jej parametre s Froniusom , plným drôtom pod plynom je zcestné a až zavádzajúce...
ÁÁÁÁ je to tadýýý. Nový svařovací týden s odborníky z Lídlu.
http://letak.lidl.sk/6e955735-436c-47b2 … 5.html#/34
Ty magnety si určitě koupím. Pokud budou slabé, oboustranná samolepící páska jejich adhezi vylepší.
Prskavky na test dobře poslouží a kdyby náhodou ne, využijí se jako vkusná podpěra pro kaktusy mojí manželky.
Ty kleště už delší dobu používám a nemají problém.
Otazná je stmívačka, kdopak ví jaké má asi parametry. Podle ceny to může být překvapení.
Tie magnety mám už dlhšie. To rogalo má nižšiu silu, ale je to tým, že bočné plechy tvoria dištanc, teda vzduchovú medzeru medzi magnetom a materiálom. Tie polohovateľné kocky držia jak čert a je ťažko ich odtrhnúť.
Do lidlu chodim rad na masove spekaciky,dobre hydinove parky,ryby ,kvalitny kecup,jemnu udenu makrelu + dobru cokoladu a keby manazeri z lidlu viac rozmyslali a zacali predavat aj neaky cinsky kvalitnejsi multifunkcny stroj tak aj cenu by vdaka velkym odberom dokazali stlacit dole a potom by som aj rad kupil taku multifunkcnu zvaracku pre ,,makacov,, a potesil by som Ewitu
Ty kleště mám také a fungují dobře. U těch magnetů nevím, mám vypínatelné Proteco a neudrží téměř nic kromě pilin a kovového prachu
Tie kockové mám asi dva roky,ešte som ich ani nevybalil,ale určite držia.(hlavne tie ocelové piliny)
Pozrite si nazov modelu na celnom paneli stroja a nad cenovkou je "Invertny"
Manual tiez celkom srandovne prelozili "INVERTNÍ SVÁŘEČKA" Velmi malo tech udajov 3.3kg take podvyzivene prasatko
ale mozno okolo domu potesi akurat ze ked sa pokazi na sklade to nemaju musi ist do servisu.
Editoval ihlan (29-04-2017 08:05:56)
Sám jsem měl tu luxusní možnost vlastnit stroj Güde. Zatěžovatel 100%35, naprosté perfekt stroj, který mi podle tchána bude bohatě stačit na to domácí žvýkání. Güde jsem vyměnil za Lincolna a zjistil jsem, ze tehdy jsem měl tchánovi dat takovýho facana, ze by druhého chytil o ten kýbl zvaný svarecka.
Tyhle hobbšity nefunguji a nikdy nebudou. Kdo si mysli, ze ano, tak je pako! Nechápu, jak se takový nářadí smí vůbec prodávat. Kdyby si to někdo z vás chtěl koupit, tak to mi ty peníze radši pošlete a uděláte lépe!
Parkside, Güde, Einhell a Assist na píču das ist.Hofk! 😂😂
A v cene HLINíKOVé POMEDENé KáBLE 25MM2 ... Zemniaca svorka na AKU nabíjačku ...
By me zajimalo proc ten Lidl profik vari riditka z bicyklulu k plechu a pak cisti ty slinty.kazdopadne je to urco profi kdyzt si stim troufne na bicykl teda pokud se na tom odvazi ject sam
Tiez som nad tym rozmyslal ze z akeho kovu a hrubky su tie riaditka ale potom som si spomenul na nieco podobne
Niekto len spravil aranzma na letak
seš si jistej že je to mikropájka? Třeba je to jen anální vibrátor a režisér tý reklamy si to právě vytáhl ze zadku
Bourač 100 bodou. Ta blbě obarvená kráska s nakresleným obočím to drží jak prase kost. Konkrétně pokud by mikropájka pracovala, tak zařve jak na lesy neboť to drží za tu rozpálenou část.
Welda napsal(a):
Bourač 100 bodou. Ta blbě obarvená kráska s nakresleným obočím to drží jak prase kost. Konkrétně pokud by mikropájka pracovala, tak zařve jak na lesy neboť to drží za tu rozpálenou část.
A možno to tak má rada.
Vsetci ste sa chytili na tu holku co ma "rolak" az po krk a oci chranene este ze som nedal to druhe foto tu je ZOOM
bal som sa ze zacnete riesit podobnost s inou foto zo SF.
Ale nikto si nepozrel co ma zvaracka na prednom paneli z lidla no skoda...
PS: na tom zoome je vidno viacero preslapov no sak pobavte sa.. ked mi to stym Invertom nevyslo
Editoval ihlan (30-04-2017 09:26:09)
To je ale prasa !
A zkratka PIG u svařování znamená co?
Co si můžete myslet o stroji jako jsou ty svářečky z lídlu? Někdo tady kdysy dával úpravy, jsou i na svarinfu, jak je otevřený kryt svářečky. To trafo je možná tak do nabíječky autoakumulátorů, né do svářečky. A těch 80A je legrace. I kdyby to ta svářečka dala, je to maximum, u těchto svářeček navíc nepoužitelné. Bavím se teď o klasické trafosvářečce. něco jiného to je u invertoru, tak už se dá i 2,5mm elektrodou.
Editoval varok (30-04-2017 13:20:53)