SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Chci si koupit TIG a když už, tak něco abych pak nelitoval a nemusel to měnit jenom pro to že jsem chtěl ušetřit.Moje požadavky aby s tím šlo vařit jak hliník tak nerez a samozřejmě i železo vesměs se jedná o trubky typu rámy na auta. Vybral jsem si tohle : http://www.svareci-stroje.alfain.cz/z83 … bitg-20-4m může mě někdo poradit jestli je to správná volba a taky cena.Předem dík za odpovědi.
Moj názor je že ked sa idete kupovat nieco také drahé tak si to dajte predviesť, neobjednávajte z netu, dajte sa si predviesť aj od viacerých výrobcov
no to už neviem, ja nie som predajca, ale za tých 88tis, by som sa ešte pokukal aj inde...
PetrF napsal(a):
A cena je dobrá ??
ahoj, ked chces dat tolko penazi, mozno by som si doplatil a pozrel sa na MIGATRONIC alebo SELCO. servis v cechach velmi dobry a masiny o nich su No.1. (moj nazor)
ALFA je česká svářečka tak bych si ji nechal ukázat, známej si ji taky nechal předvést a pak si ji koupil