SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den ,neví někdo jaký je rozdíl mezi esabem a esab L TEC ?
Esab je značka, pod kterou se prodávají desítky zdrojů. Které z nich chcete porovnávat s oním L-TEC?
L-TEC je odnož firmy http://www.l-tec.com/About/index.cfm
Esab power compact zda je stejný jako L-TEC compact na vzhled vypadají stejně... s esab power compact jsem byl maximálně spokojen tet mám možnost toho L -TEC
Děkuji
Řekl bych, stejná firma stejná kvalita (čína) maximálně jiná cena...
Podle venkovního vzhledu se nedá soudit. Musel by se porovnat vnitřek, hlavně klíčové součástky a kvalita provedení.
Pokud se jedná o můj inzerát na zelený L-TEC 200 compact Tak to má do číny daleko . Moc železa a mědi na čínu. Trafo i tlumivka velká a v usměrnovači jsou diody ještě od Motoroly.Pokud má někdo zájem foto vnitřku problém nejsou.Za upgrade by stál podavač ale to nechám na někom jiném.
Počítám že čím novějíší tím to bude více ovlivněno kvalitou a čínou :-/ jako všude.
Zdravím, vlastním taky zelený ESAB L - TEC 200 COMPACT. Zajímalo by mě jestli se dá zavařit karosérie vozu s drátem o průměru 1,2mm.
Z teorie soudím, že to nelze, ale není třeba nějaký fígl v nastavení ? Děkuji
Co jsem párkrát musel vyvařovat služební vozy drátem 1mm a už to bylo trápení, tak 1,2mm drát bude horor. Svářečka byla Fronius Variostar 2500.