SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, mám dotaz, čo može zvarovat osoba s týmito skúškami-141TBW W31 St5 D50 PH ss nb
Dík
Proč zakládáte nové vlákno, když už vám bylo v tom předchozím odpovězeno? http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=5920
Pokračujte tam, prosím.
Editoval jirkati (04-01-2015 22:16:26)
tento borec má ine papiere
fronius71 napsal(a):
tento borec má ine papiere
W31 a D50PH
Napište do původního vlákna celé označení zkoušty, tedy i to, co je před číslem 141.
fronius71 napsal(a):
Dobrý den, poslal som Vám to aj na email.
to označenie EN141BW W31St5D50 PH ss nb
Dakujem Vám za odpoveď.
Nechcem nikoho urazit ale ked si spravim certifikat tak musim predsa vediet aky. Ved aj na samotnom certifikate je uvedena trieda ,rozsah platosti a ostatne doplnujuce informcie a to uz tu bolo vysvetlene.
Tono, to máš pravdu. Problémy jsou jinde. Když se ucházejí svářeči o zaměstnání tak mnohdy ani sami nevědí, jaký rozsah jejich Certifikáty umožňijí. A ještě horší je, když pošlou emailem ofocenou stránku ze Svářečského průkazu a personalista z toho má uhádnout, jestli to jsou pro firmu ty správné zkoušky. Proto vždy radím při výběru svářečů vycházet z Certifikátu svářeče, kde je nejen rozsah svařování ale i platnost daného Certifikátu. A na Certifikátu je taky ID, podle kterého si každý může v centrálním registru svářečů (v ČR) http://www.cws-anb.cz/t.py?t=4&i=56 ověřit zda se nejedná o zdařilý podvodný obrázek a ne platný Certifikát.
To je pravda,ale potrebujeme zvarovat meď zákazník potrebuje certifikát.borec tvrdí vraj W31 je na meď, tak to zistujem.
Tak jsem nebyl líný a věnoval jsem 20 min. hledání normy EN ISO 9606-3 na internetu. Zkratka na Certifikátu w31 znamená svařování čisté mědi. Stejně ale je potřeba se podívat na Certifikát jestli je platný a jaký má přesný rozsah oprávnění.
jirkati napsal(a):
Tak jsem nebyl líný a věnoval jsem 20 min. hledání normy EN ISO 9606-3 na internetu. Zkratka na Certifikátu w31 znamená svařování čisté mědi. Stejně ale je potřeba se podívat na Certifikát jestli je platný a jaký má přesný rozsah oprávnění.
Vdaka, Vám to su rád ješte abi mu to šlo tak ako píše.Ne stále su papiere všetko.
Poprosim vas kde na certifikate je moje osobne cislo respektive ktore z nich???????
Je to samostatné, v ČR šestimístné číslo na levé straně certifikátu někde pod rozsahy svařování.