SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravim,
chci koupit pulsní MIG na hliník.
mám nabídku od Froniusu transpuls i Migatroniku sigmu.
obě na mě udělali velmi dobrý dojem., nabídka i servis mi příjdou velmi podobné.
Prosím pokud máte někdo osobní zkušenosti, nejde mi pouze o mašiny ale i následnou komunikaci
po prodeji, servis , pomoc s zaběhnutím apod. budu rád za jakékoliv užitečné informace.
Děkuji
Petr Vaňač
Fronius transpuls používame v práci , na zváranie hliníku.
Sú to v podstate bezporuchové stroje , ktoré pracujú non stop.
V rámci údržby , to stačí raz ročne vyfúkať od hlinikového prachu a nič viac s tým netreba robiť.
Hmm, nechte si to předvést a vyzkoušet, oslovte ještě EWM v Benešově, pokud toho nebudete mít hafo doporučuji jednoduchý multifunkční Picomig 305 puls, rádi Vám to dojedou předvést, ale to snad všechny tyhle profi firmy.
Nechal bych si udělat nabídku ještě od KEMPPI a ESABu.
osobne mozem odporucit pulzne stroje MAHE, vyborna kvalita za slusnu cenu! pre kompletnost ponuky a moznosti by som si urcite vyziadal cenovu ponuku aj od nich!
denes napsal(a):
osobne mozem odporucit pulzne stroje MAHE, vyborna kvalita za slusnu cenu! pre kompletnost ponuky a moznosti by som si urcite vyziadal cenovu ponuku aj od nich!
Zdravím, jak dlouho máte zkušenosti se zdrojem MAHE? Koukal jsem po cenách a pulsní MIGy jsou podezřele levné, na to co by měly umět. Máte ještě někdo jiný, zkušenosti s touto značkou? Děkuji
Ja mam par skusenosti z MAHE ale len negativne. Terajsi moj zamestnavatel na zaciatku kupil tigovu masinu od nich a behom dvoch rokov bola tri krat opravovana,zakazdym strelil ten isty kondenzator na doske.Pred nedavnom s tym kolega zvaral stale fucal plyn aj ked sa s tym nezvaralo hned ako sa zapla masina,uz to ani nereklamovali nechali to v sklade.Sef sa pozna s dilerom a zadarmo sme mali pozicane tri migy od nich ,to bola katastrofa,hlavne ked som dal dole kryt ze vyfukam masinu od prachu. Na jadre trafa bola privarena pasovina a nadrzka na chladenie bola len nastrihany plech pozvarany tigom a nebolo to ani obrusene a zvary boli cierne ako noc stupel na hrdle nebol na zavit ale len narazeny dovnutra.Jedna masina zvarala uplne rovnako zelezo ci sa to preplo na hlinu alebo nerez ,jednoducho ziadna zmena. Ked chcel sef kupit mig tak ten manik na predvadzacke menil v masine zakladne dosky a nastavoval vsetko mozne ,nakoniec povedal ze ten stroj nedokaze zvarat to co chcem ja,mimochodom to so chcel len zvarat ruru v dvojke stene.Chvalia sa nemeckou kvalitou a pritom to cele skladaju vo Svite. Je tomu uz par rokov tak uz sa hadam zlepsily a vychytali muchy
popřemýšlel bych ještě nad ALFA IN ata 2 puls, jednoduchý stroj na ovládání, spolehlivý stroj a jednoduché ovládání.
ale nebudu nikomu nic doporučovat protože každý si bude stát za nějakou značkou.
Aj ja som počul vela zlych skusenosti s MAHE,nemecky je možno len nazov
Unihero napsal(a):
popřemýšlel bych ještě nad ALFA IN ata 2 puls, jednoduchý stroj na ovládání, spolehlivý stroj a jednoduché ovládání.
ale nebudu nikomu nic doporučovat protože každý si bude stát za nějakou značkou.
Ahoj Petře, vím o ni nic proti alfině, ale mám od nich dva odbočkové MIGy a nenadchly mě. Nemají moc dobře vylazenou charakteristiku, takové hrubé svařování... A jejich cena je vysoká, oproti třeba migatronicu nebo froniu... Možná pulz alfin už je v pohodě , ale jak říkám ta cena.
Tono78 Warlockvw, děkuji za reakce myslel jsem si to... Takže vyběr dle pořadí / Migatronic, Fronius, Esab, Kemppi, EWM, Selco /
Editoval kiwi (20-11-2014 19:05:05)
nechcem otvarat novu temu lebo tu sa už niečo popisalo o značke zvaračiek MAHE zo Svitu. čitam na to sem tam chvalu ale viac negativneho hodnotenia.....mohli by ste dat neaku skusenost s nou? ...myslim hlavne niečo na tig pripadne sy-MIG 420 ....hypermig 400....alebo ine....
vdaka za ochotu
Já nevím ,ale byl tu dotaz Fronius a Migatronic aba jsou úplně někde jinde než je mahe a podobné hračky.Mám migatronika mig 250kdx sedumnáct let a super vaří skvěle.Je to ale stará odbočka. Ted jsem koupil fronius Magicwave 220 komfort a jsem nadšený.Také mi nabízeli hračky a když jsem překousl cenu jsem spokojen a doufám že dlouho budu. Kolega má fronius TransPuls Synergic 2700 a nedá na něj dopustit.
Ja mam Mahe tigovku 200 DC ale zatial ziadny problem nebol. Jeden tipek tam robil a skladal ich doma ( :-D ) skoda ze na neho uz nemam kontakt
Pro profi nasazení s řádným zatížením jsou svařovací zdroje v dané cenové kategorii velice podobné. Drobné rozdíly budou jen v zajištění servisu. Dobré je volit takový zdroj, který má v dané lokalitě možnost zajistit servis do 24 hod., případně který na dobu opravy poskytne náhradní zdroj. To vše se běžně při nákupu pořizuje a zohledňuje. Někteří dealeři sice slibují hory i s horákama a doly i s dolákama, ale při dotazu na rychlý servis rychle vadnou a začnou nabízet slevy.
Stránky: 1