SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
http://www.svarecky-elektrody.cz/esab-r … ly/d-3230/
pro zajímavost, když se tu řešívají nové svářečky
No, tak jestli je tohle pokrok tak jsem trochu rozpačitá,pokud to porovnám se zděděným starochem Picomigem 180 puls tak u Esabu ta budoucnost jde nějak jinam...hi, jen dvoukladka, spešl hořák místo euro, těžší, nemá to puls, a nekrytej šikmej displej s tímhle ovládáním, to určo na montáži dlouho vydrží. Tig HF a AC-DC to neumí ale má to takovou líbivou barvu, kuva najděte mi něco v čem je lepší než osvědčenej sedmiletej děda.Výkon neberu, na 230V jste většinou omezeni.
Zdravím,
to má být vtip od ESABu? Rádoby líbivý design, barevný display (nic proti), používání plastů v míře větší než přiměřené ("postříbřené"). Už z videa je při bližším pohledu na některé současti jasné, že je to šité horkou jehlou s důrazem na cenu. Koncový zákazník - "low end welder" co se chce cítit jako frajer. Nejsem sice odborník od fochu ale na podobné přeplastované krabice už mám vypěstovanou celkem silnou alergii, bohužel... Zhlédnul jsem i video, ne do konce - "telešopink".
Možná jsou to silná slova z mojí strany, jsem tu nováčkem, ale toto je trochu moc. Očekával jsem něco co je trochu někde jinde.
Sám používám stroje ze spodního konce finančního spektra, ale multifunkce plná plastiku od firmy o které jsem si myslel, že je trochu ok ... hmmm
Obecně multifunkci nemusím - umí všechno a nic pořádně.
Děkuji.
Editoval Tigem (13-05-2016 18:32:04)
...tak ste si kopli do ESABu - lepšie?! a medzitým Einhell, Güde a iné top výrobky zarobili ďalšie prachy... ...spokojní?!
Absence 4-kladky mi také přijde škoda, puls nemá asi ani nikdo jiný, ale u nového stroje by už být mohl, nijak levná záležitost to není. Mě by se ještě líbilo kdyby to bylo na 230 i 400V, jak by člověk kde potřeboval
Pro FF,
nekopli, jen to příjde trochu líto (výrobce typu ESAB)...
Když Gude, "Jednopeklo" vyrobí další aušuš tak to tak nena.ere
Děkuji.
Editoval Tigem (14-05-2016 05:41:34)
V tom videu jsem koukal na to svařování a příjde mi to stejný jako ta skoro nejlevnější plíseň čínská Sharks. Se kterou jsem teda spokojenej, ale jak už tady po několikáté píšu, jsem jen blikač.
Zdravím,
já radějí dávám přednost tomu mít doma o pár "krabic" navíc, každá je na konkrétní účel.
Když mi jedna "klekne" tak to nějak překlenu ( machine bypass ) než se znovu zprovozní a ostatní "krabice" přitom fungují dál.
Když se pokazí multifunkce, tak člověk stojí a čeká na opravu, protože nemá čím dělat.
Je to jako s jídlem: kuchyňský robot umí všechno a rychle. Já si raději vezmu prkénko a nůž, pokud je nůž tupý vytáhnu druhý a ten první "obtáhnu" při chvilce v garáži po jídle.