SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Včera jsem si přivezl domů plazmovou řezačku a chtěl bych se zeptat, jestli někdy někdo s tímto strojem přišel do styku, protože na netu jsem k tomuhle typu nenašel ani prd. Je to třífázová mašinka a rozhodl jsem se pro ní, protože v cenový relaci do 10000kč nic moc kloudnýho nejde sehnat, tak radši starší ale kvalitní.
Je na tom hořák binzel PSB 121S Jestli má někdo s tímhle hořákem zkušenosti, tak mi k tomu něco napište např jaká dýza je lepší, jestli kulatá, nebo 30° a kde je mají skladem
Dneska dorazily elektrody a dýzy, akorát jsem zjistil malý problém. Na 1 a 2 stupeň to upálí cca 1 cm a po 3 vteřinách odpadne jeden stykač, který asi vede k vn trafu. Ty další dva zůstanou seplý, dokud nepustím tlačítko hořáku. Na třetí stupeň L0 to pálí bez problému a 2mm plech o šířce 10cm to upálí za 2 vteřiny. Neví někdo čím by to mohlo být? Jestli má vn trafo být seplý jen na zapálení oblouku, nebo má být seplé pořád?
Dobrý!
Chcem kúpiť plazmovú rezačku, a neviem, že ktorá je lepšia, chcem rezať material 10 mm čistý rez, Ale ja som myslel okolo 500eu a nepotrebujem každý deň! Ja som pozeral Sherman cutter 70, ale neviem aký je to!