SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
no, dnes odbočku ani náhodou, i když je jedna zázrak z Třebíče, kupte si toho Sharka, v době záruky se zaplatí a jestli chcete přenosnou kvalitu a máte zbytečný love tak multifunkci Picomig 180 puls či 185 puls....osvědčilo se nám to, můžu doporučit.
no doporučit zájemci který má vyčleněno na svářečku 10 000 Picomig 180 puls či 185 puls je docela legrační ,to je jako když jdete pro korejský auto v akci za 200 000 a vedle stojící pán vás pošle pro Audi A6 že jí maj v akci za 1200 000
Je mi jasný že každá liška chválí svůj ocas ,ale od Vás jsem ještě neslyšel jinou odpověď než Picomig ,ale jestli mi nějakej lehce jetej seženete za 20 000 tak dejte vědět .
ked bude robit vacsinou karosarinu v prasnom prostredi tak ta pouzita omi 205 s ,,tvrdym,,oblukom by mu dobre a dlho posluzila a ma ju uz aj na koleckach lebo ten invertor je super ale tahat to vedla auta-to chce vozicek lebo tu 20kg bednicku moze casto prevratit + prach nebude robit dobre tomu invertoru. invertor je invertor ale omi v tomto pripade za lacny peniaz bohate postcuje a nemusi mat hned drahu masinu
No, toho Sharka má za 10 koliků se zárukou, zastaralá OMI 206 ač zázrak bude za míň? A byla tu zmínka o kvalitě, ale to pak jsme cenově jinde, to určo víte, musíte jít do kompromisu, zdravím
Ta zastaralá OMI 205 byla nabídnuta s hořákem ,hodinama,drátem,lahví a kolečkem do podavače na hliník za 11000 . Je s ní odsvářeno 17kg drátu 0,8mm a 0,5kg drátu alsi5 1mm
nechapem naco pifi este caka ???
pavol.sk napsal(a):
nechapem naco pifi este caka ???
na prachy a víkend
Ještě nedávno bych se mezi Čínou invertorem a OMI za 11 tisíc nerozmejšlel ani vteřinu a bral bych Omi. Ale jelikož už jsem si ten invertor pořídil, musím říct, že bych opět nevybírál dýl než vteřinu, ale už by to nebylo ve prospěch Omi.
autocross napsal(a):
Ještě nedávno bych se mezi Čínou invertorem a OMI za 11 tisíc nerozmejšlel ani vteřinu a bral bych Omi. Ale jelikož už jsem si ten invertor pořídil, musím říct, že bych opět nevybírál dýl než vteřinu, ale už by to nebylo ve prospěch Omi.
pockaj ked sa ti to poserie a ked to das do servisu tak cena opravy bude stat takmer ako novy stroj...motom bedes este len vysmiaty,neni to moja osobna skusenost ale kolega s prace mal tento "probelm" bral to sportovo ze sa mu uz davno zaplatil a kupil zas to iste
Ja bych odbocku uz taky nechtěl.. Proc ?? Možnost plynulyho nastavení napětí, tlumivka, výlet drátu, mnohem menší hmotnost.. Mam vozík na lahve (argon a směska) styl rudl. A delší hadici na plyn a je to mnohem mobilnejsi..
pavol.sk: jo, to je klidně možný, ale mě ten komfort za to stojí. Když se to rozbije v záruce, tak mi snad dají jiný, když po záruce, tak to možná opravím, elektronika je dneska dostupná a levná a když ne, tak koupím další, buď stejnej, nebo lepší.
na montaze je invertor paradicka ale do dielne radsej klasicke "trafo"
Nerad píšu do vlákna kde jsem dal nabídku ,ale jen krátká reakce , mám kamarády z dob kdy jsem si hrál s autama, a když příjdu do klempíren tak je jasný že tam inventor nemá šanci přežít ,když chlapci(zaměstnanci) dělaj několik aut najednou,a vzájemně si brousej bordel do svářeček tak to je neskutečný co ty zastaralá trafa přežijou .Prostě klempíři jsou hovada,ale vydělávat se musí a není to jejich .
Ale jo, je to jak píšeš, ale na druhou stranu, všechno ukáže čas. Na dílně mám již několik let počítač, tiskárnu, zesilovač, nijak to nechráním před ničím a bez problémů to funguje. Když začaly telefony s dotykáčem, tak každý taky tvrdil, že to lidem, co dělají rukama, dlouho nevydrží a jak to je, víme všichni.