SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Už je to potřeba...do ktere sekce fora to hodíme at se to tu nemotá?Navrhuju do vlákna udělat jednoduchý popis,důvod samotvorby a pár fotek.
nebolo by od veci to dat aj do zalozky na vrchu kde su Pravidla, Hledat, Muj profil
stava napsal(a):
nebolo by od veci to dat aj do zalozky na vrchu kde su Pravidla, Hledat, Muj profil
Tohle už jsou věci adminů, asi by stačilo vlákno normálně ve foru.
Vozík na KITin 150 TIG LA a Plasmu Berlan BPS40. Využil jsem alespoň různé zbytky profilu a plechů, zkrátka co dům dal a mašinky se nepovalují všude možně :-)
Taky jeden rychlej odpolední,co dům dal.
Zdravím, díky všem za inspiraci a informace o CO2 svářečkách. Jelikož nejsem profesionální svářeč a po vyvaření pár aut se svářečka bude využívat jen příležitostně, šel jsem cestou co nejnižší ceny za kvalitní stroj. Vyhrál Kuhtreiber Kitin 2040. Vozík jsem vyrobil z toho co dům a garáž dala. Kupoval jsem jen 2 přední malé otočné kolečka Tokoz (97,-/ks). Prostřední polička má dvě polohy, takže se dá stroj umístit úplně dolů, doprostřed, nebo i nahoru. Po dokončení jsem si uvědomil, že by se mohly navařit ještě nějaké držáky na hořák, případně háčky na omotání kabelu při převozu.
Editoval kovboj (13-07-2015 12:47:06)
Zdarec borci, mám doma Triodýnu k 220 chcete ji někdo? nerad bych, aby byla rozebraná a putovala někam do šrotu.
Mohl bych vas požadat o kontakt ?
lafop@seznam.cz
Nedělal jste si někdo vozík na Transtiga s chladícím modulem?Ten origo rudl mi moc nevyhovuje(je dost širokej a má taky nějaké mouchy a nedostatky.Nějaké nápady bych měl,ale třeba máte někdo něco lepšího(válčím s prostorem)
bard tie tvoje voziky su lepsie ako original
Taky přidám svůj výtvor z věcí co jsem našel po dílně krom koleček. Vozík je ještě nedodělaný, chybí zadeklovat strany a přidat polici a dvířka.
Jeednoho krásnýho dne přibude pod svářečku ještě vodní chlazení.
Hezké, akorát já bych nezvolil vršek děrovaný,co projde, padá na svářečku, nebo ještě tam vložit tác ze závodky.
Díky. Ano N219.
Dodo67 : ještě jsem se k tomu nedostal, je to stále ve stejném jako na fotkách .... Jakmile se k tomu dostanu, tak to sem pošlu.
Ještě čekám na pásovou pilu, co jsem odkoupil z firmy, protože už se mi nechce řezat flexou... až to přivezou, tak to dodělám
Editoval Mikema (28-02-2016 12:00:42)
https://www.youtube.com/watch?v=Ry796W1eY_U moc pěkný vozík