SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
To pan F model, moc děkuji, nevěděla jsem že to chce v polovině kyčlí, válí se mi tu nějakej titan tak to bude mít space matroš, uvidím jestli to zkousne...hi a pro pana Franka hodně zdraví a úspěchů v Novém roce....
Podle velikosti pejska bych šel do trubek 10x1 - 15x1 ,nebo starý kočárek tam je dost trubek ,ještě mě napadaj ty každou chvíli rozlámaný rozkládací křesílka co se v akci prodávaj v bau a je tam i dost tkaniny na pokusy
Evita napsal(a):
..., za oknem mám -14, fujky.
Rozmlsanost. V Jihlavě (Pávov) -16, přijedeme domů a ͵͵jen͵͵ -8. I na Vysočině může být v zimě teplo.
Naivita stále frčí . Zrovna já něco napíši do FAQ a určitě si to někdo přečte . Naivní nesmysl . Většina , píši VĚTŠINA , vsadím cokoliv , se zase zeptá . Ani délediiskutující , dlouhé zkušenosti odjinud , nedají vyhledat . Praxe hovoří . Více než polovina ptajících čeká , že právě u nich přestane platit zákon o zachování energie . .
Evita napsal(a):
Ale no tak, sporákovej má jen piezošutr, žádnej kanystr....hi, a tématu, co si to najít na netu?, za oknem mám -14, fujky.
Sorry, já znám provedení sporákového zapalovače, který je plněný butanem stejně jako zapalovač cigaretový, jen má dlouhý oplechovaný "nos".
Já používám ten co by měl být s plynem, ale plyn v něm není a tak vlasně funguje jeko ten Evitin.
já zapaluju přesně jak popisoval pan bourač s klasickym křesadlem (takové ten ohnuté kus plechu s plochým pilníčkem usazeným v protějších důlcích a když křesadlo spadne tak pilníček vyskočí a nejde najít), no křesadel mám asi pět což ale nevím jak je možné vždy nemůžu najít ani jeden
apropo když už se to zapaluje tak by nebylo od věci popsat i zhasínání plamene já osobně zhasínám že nejdřív zavřu acetylén a pak kyslík tak mě to naučili staří pardáli na mostárně a už to jinak neumím
Jj zhasinam taky prvni acetylen a pak pootevru kyslik naplno a nasledne uzavru.