SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý večer,
dnes se mě ozvala firma která plní veškeré technické plyny do vlastních lahví.Pokud na lahvi je prošlá tlaková zkouška ,tak zajistí i tlakovou zkoušku.O cenách mluvil o hodně zajímavých.Sídlo firmy je v Olomouci a ceník by mě poslal asi v pondělí.Dělá i rozvoz a s dokladem.Pokud bude zájem i tady na foru tak bych to sem napsal.
Jedná se o :Kyslík ,acetylen,argon,směsný plyn,CO2.
Emil
jasne ze to sem daj urcite to bude zaujimat viacerych hlavne tych co maju stare autogeny a nikde im to nechcu naplnit
Skoda ze to je z ruky . rad bych argon . ale u nas v jablonci o nicem nevim a do olomouce streka :-(
Mně v Praze mění lahve na corgon Sadílek v Krči.
Ono to sice není v Krči, je to na Vídeňské ulici v Kunraticích, skoro až na konci Prahy. To jen tak, aby to někdo nehledal ...
Určitě sem ten kontakt dej, myslím, že spoustu lidí to bude zajímat!
No jo Kunratice , Krč je to hned vedle sebe, ale pozor je to reklama
svarecskepotreby.cz/kontakt.html
Editoval milosak (09-01-2016 14:07:09)
A v tom Olomocu to děla kdo, potřebuju argon:-)
mixmastr napsal(a):
A v tom Olomocu to děla kdo, potřebuju argon:-)
Najdi si v okolí nějaké svářečské potřeby, které mají kromě prodeje ještě sběrnu lahví, tady u Sadílka
mají i sběrnu na porouchané stroje Alfain, Omicron a snad i Kit , prostě tak si představuju SLUŽBY s
velkým S , nebo taky repasují hořáky a budíky .
A v tom Olomocu to děla kdo??
potřebuju kyslík acetylén, (dodavatela sice mám a beru to bez připomínek protože vezme flašu a dá plnó a to je duležity, ale chtělo by to konkurenci neboť se mě zdá že ty ceny só velice hnus, v roce 2015 za acetylén 10kg 6500korun? - Naja Vyškov)
Dnes jsem ho uháněl aby poslal ceník,tak snad bude.Dám sem i tel. kontakt ,aby jste se mohli domluvit přímo s dodavatelem.
Pokud do 21hod nepošle ceník tak sem dám te. a každý ať se domluví osobně.Argon říkal něco kolem 2000Kč a acetylen 2500Kč ,ale nechci dělat fámy.
Emil
Kramlik napsal(a):
potřebuju kyslík acetylén, (dodavatela sice mám a beru to bez připomínek protože vezme flašu a dá plnó a to je duležity, ale chtělo by to konkurenci neboť se mě zdá že ty ceny só velice hnus, v roce 2015 za acetylén 10kg 6500korun? - Naja Vyškov)
Já měl nabídku z MS techniky,ale u Messera šli nakonec pod jejich cenu. http://www.ms-technika.cz/technicke-plyny/
Dobrý den,
po domluvě s majitelem firmy dávám kontakt na plyny: AIR GAS INDUSTRY s.r.o. U Panelárny 538/1 OLOMOUC .Bývalý areál Pozemních staveb . Jednatel pan Zdráhal tel. 777 109 815.
Kdo má zájem zavolejte a domluvte se sním osobně.Až vypracuje ceník tak ho sem dám,pracuje na tom.Jednak zastupuje tuto firmu a ještě obchoduje s Polskou plnírnou,je potřeba se ptát na Polské plyny.
Emil
Ládes napsal(a):
Kramlik napsal(a):
potřebuju kyslík acetylén, (dodavatela sice mám a beru to bez připomínek protože vezme flašu a dá plnó a to je duležity, ale chtělo by to konkurenci neboť se mě zdá že ty ceny só velice hnus, v roce 2015 za acetylén 10kg 6500korun? - Naja Vyškov)Já měl nabídku z MS techniky,ale u Messera šli nakonec pod jejich cenu. http://www.ms-technika.cz/technicke-plyny/
Dělá Messer výměnu nebo plnění do vlstních lahví?Bez placení nájmu?Kdysi jsem od nich také bral ,ale poslední rok a půl jedině nájem.Možná udělali změnu ,nevím MS techniku jsem na dané adrese nenašel.
Emil
Vlastní lahve asi ne,ale pokud si rozpočítám nájem tak zhruba 2 koruny za den mě zas tak nezatíží.MS technika by měla sídlit v bývalém Seliku(i když je možné že tam mají třeba jen "kanclmístnost")
Editoval Ládes (18-02-2016 18:40:08)
emanuel1200 napsal(a):
Dobrý den,
po domluvě s majitelem firmy dávám kontakt na plyny: AIR GAS INDUSTRY s.r.o. U Panelárny 538/1 OLOMOUC .Bývalý areál Pozemních staveb . Jednatel pan Zdráhal tel. 777 109 815.
Kdo má zájem zavolejte a domluvte se sním osobně.Až vypracuje ceník tak ho sem dám,pracuje na tom.Jednak zastupuje tuto firmu a ještě obchoduje s Polskou plnírnou,je potřeba se ptát na Polské plyny.
Emil
Dobrý den,
kenečně jsem dostal ceník.Ceny jsou do vlastních lahví bez placení nájemného.
Dobrý den,
pokud máte zájem odebírat oficiálně se smlouvou s firmou Messer technické plyny v Olomouci a okolí ozvěte se na tel. 585 419 764.
Garantovaný nájem pro smlouvy sjednané do konce dubna 2016:
500 Kč za 1 tlakovou láhev na 1 rok.
Orientační ceny argonu 4.6 a argonových směsí včetně všech poplatků:
20L/20MPa - 950 Kč
50L/20MPa - 1800 Kč
Všechny ceny bez DPH 21%
Plyny pocházejí z oficiální plnírny firmy Messer a jsou distribuovány v lahvích této firmy. Bezproblémová výměna v celé prodejní síti firmy Messer. Smlouvu je možno uzavřít na živnostenský list i na občanský průkaz pro nepodnikatele. V případě zájmu o další plyny volejte tel. 585 419 764.
Zajistíme Vám za stejných podmínek jako p. Zdráhal kompletní sortiment technických plynů s možností plnění do láhví zákazníka v Brně a okolí, včetně možnosti zajištění nové tlakové zkoušky u "prošlých"láhví.V případě zájmu kontakt:hpgas@seznam.cz, te. 608 868 081.
V Brně ptgas.cz. Plní do vašich lahví , trva to tyden . Plní na Slovensku.
Zdravim. Prosim nevite nekdo o plneni do vlastni lahve v okoli Loun? Ustecky kraj?
ahoj chlapi dávám také jednu možnost ve F Místku je firma
www.vebo.cz
jasné ceny a jasné podmínky jsem spokojený .Mám svou flašku argonu co mi vyměnili za kyslík plus poplatek na deset let mám pocit 600kč. Ted to jen točím kus za kus