SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím.
Momentálne mám doma Triodyn KS 220, ktorý hučí, páli zbytočne veľa energie, zaberá kopu miesta a jeho prenosnosť je obmedzená. Chystám sa preto v najbližšej dobe si zadovážiť invertor. Po nekonečnom surfovaní po internete moja voľba padla práve na vyššie spomínaný kúsok.
Rád by som preto poznal Váš názor na tento invertor, najmä Vás, ktorí ho vlastníte...
Ja som vo zváraní v podstate začiatočník, doteraz som mal skúsenosti len s Triodynou. Ja ten invertor potrebujem na nejaké to majstrovanie okolo domu, a to na prácu s maximálne takými 3,2 elektódami...
Je to teda vhodná voľba? Oplatí sa ísť do toho? Bude to rozdiel oproti Triodyne?
Prosím Vás o Vaše skúsenosti. Ďakujem.
Juraj
Co vás na této verzi KITinu tak zaujalo? Na jednu stranu jeho jednoduchost je krásná (teoreticky menší kazivost oproti 170LA).
Inventor oproti Triodyně bude zásadní rozdíl váha, skladnost, přenosnost a údržba. Krom těchto pozitiv bych další nehledal.
ahoj juraj, ten kitin je v pohode, mam 150ku a som spokojny. myslim ze triodina ma tiez svoje vyhody... budes kupovat na slovensku? neoplatila by sa ti kupit masina zu z fora GAMA 165? parametre podobne - rovnake (nema zasuvku na dialkove ovladanie)a je lacnejsia...
Editoval 780622 (22-04-2009 22:25:50)
Já mám KITIn 165 už dva roky a ještě mě nenechal ”ve štychu”. Vejvíc jsem vyvařil cca 35ks 2,5 elektrod za sebou a úplně v pohodě. Taky už jsem pálil nějaký profily starýma 3,15 maximálním proudem a všechno v pohodě ani ta 16 jistič nevypadla. Navíc nestojí pouze doma v garáži, ale dost toho už procestoval a přepravu to vždycky přežilo.
MiraGSX: No zaujala ma ozaj jednak jednoduchosť, kde nič nie je, tam sa nemá čo pokaziť. A takisto som to našiel za cenu 284€ aj s káblami, čo si myslím, že je schopné.
780622: Áno, plánujem to kúpiť tu na Slovensku, neviem, či sa oplatí to objednávať zvonku... No ale teraz už rozmýšľam aj nad tou Gamou, uvidím...
ta GAMA je OK... a aj s postovnym na SK si pod 284eu, kable 25/3m kupis za 30eu na nete....
Stránky: 1