SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj potřeboval bych poradit sehnal jsem tyhle elektrody nevim co je to zač tak se chci zeptat jestli je někdo nezná do čeho to je jestli je můžu používat v game166 když sem to zkoušel tak svar perfektní vůbec neprska ale dost se prilepuje a blbe zapaluje chtěl bych vědět na jakej to je zhruba proud a co je to zač
Tady je pár fotek
[url]http://www.imagehosting.cz/?v=img201vvv.jpg[url][url]http://www.imagehosting.cz/?v=img201bvb.jpg[url]
Zdravím Vás
Aké elektrody sa značili modrím koncom?Tmavosivý tenký obal.Pri brúsení iskria minimálne.Nemajú žiadny popis ani krabicu.
Robi G napsal(a):
Zdravím Vás
Aké elektrody sa značili modrím koncom?Tmavosivý tenký obal.Pri brúsení iskria minimálne.Nemajú žiadny popis ani krabicu.
mám asi takovy doma a lze snimi svařovat litinu tak žeby nějaké "nikelitky" ?
Asi áno, skúšal som ich a ide nimi zvárať liatinu.Dostal som sa k velkému množstvu.
Vďaka
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=16758
je to ponuka elektrod . ak by niekto z valaska mal zaujem.
verim ze som nie prilis OFF
Dostal som pár elektrod 3.15 majú veľmi tenkí svetlosiví obal.Nemajú žiadne označenie,oblúk sa dá len ťažko udržať, nemá niekto predstavu čo by to mohlo byť za zázrak?
PS: Vyzerá to na nejaký inox.
Editoval huat (09-11-2015 21:26:59)
No, tenký tmavý obal s modrou prdelkou měly S 722, na svařování žádnej zázrak,šéf to po omlácení používá na Tig, je v tom hafo niklu.....zdravím
Zdravím.
Vedel by mi niekto povedať , ktorá bázická elektróda je použiteľná v zvislej polohe zhora dole?
Existuje vôbec taká elektróda?
Na obyčajnú čiernu konštrukčnú oceľ.
Editoval m.evil (23-11-2015 13:03:16)
m.evil napsal(a):
Zdravím.
Vedel by mi niekto povedať
kolego, tuhle polohu dělám bezproblému jakoukoliv bazikou třeba eb121
když na spoji příliš nezáleží dělám jednu housenku (drží to) když jde o namáhaný spoj přidám 1 - 2 housenky + trocha rozkyv = krásný svár.
Böhler FOX BVD RP - bazické spádové elektrody, používané zejména na potrubí, dále pak např. na různá plechová bednění a jiné plechové konstrukce, kde jsou dlouhé svislé svary a musí se to vařit elektrodou.
m.evil napsal(a):
Zdravím.
Vedel by mi niekto povedať , ktorá bázická elektróda je použiteľná v zvislej polohe zhora dole?
Existuje vôbec taká elektróda?
Na obyčajnú čiernu konštrukčnú oceľ.
Nemám nic proti JardoviK, považuji ho za virtuálního přítele PG dělám většinou tak do z10 (cca) běžně obyč. EB121, případně Oerlikon.
Mám takhle svařenej celej barák z kterýho teď píšu. Často dělám pomocné sváry - při bourání konstrukcí, urvat to potom dá hroznou práci
Zajímal by mě názor na PG od Ládese a Evity (MMA)
Editoval bourač (23-11-2015 14:36:09)
bourač:osobně na padáka moc nesvařuju páč se mi lehko stane že to mám studený a se struskou.U MAGu v tom mám větší úspěšnost.V žádném případě nebudu tvrdit že to eldou na padáka nejde,já to ale na materiálu silnějším 3mm neumím a některý věci bych s touhle mou "dovedností"respektive nedovedností svařovat vůbec nelejznul.Ono kolikrát stačí když půl dne kovu a pak musím něco svařit-to jsou pak na materiálu přebytečné "blitky".
Jak píše bourač,tak svar z10 to je přibližně A6 se dá v pohodě zavařit. Dokonce s krásným povrchem,
ale 121 nemá G povolenou. Pro běžné sváry OK.
Ládes napsal(a):
kolikrát stačí když půl dne kovu a pak musím něco svařit-to jsou pak na materiálu přebytečné "blitky".
chápu
laik může jít na rozhlednu, dole si koupit pohlednici, vyběhnout schody a zkusit tu pohlednici vypsat
Stránky: 1