SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
zdar , mám dotaz jestli má cenu kupovat autogenní láhve s hadicemi hořáky a budíky za 1 tisíc korun , údajně částečně naplněné ale podle mě spíš prázdné . provozovat autogen umím ale jde mi o to kde ho potom nechat naplnit případně vyměnit ventily , někde v libereckém kraji jestli to někdo nedělá za rozumný peníze ? díky za rady
V polsku bez větších problémů stačí hledat .
za liter je to zadarmo,neviem aku mas rocnu spotrebu ale v hoby podmienkach ti velka flasa acetylenu vydrzi dost dlho,kyslik by enmal byt taky problem ale je vhodne obehat v okoli tvojho ybdliska dake miesta s predajom tech.plynov alebo kuknut aj u hasicov
valfren napsal(a):
vyměnit ventily , někde v libereckém kraji jestli to někdo nedělá za rozumný peníze ? díky za rady
Ramiservis
Ahoj potreboval bych radu k souprave PB+O2 kterou si skladam , 1, docasne chci ppuzit horaky na autogen k nahrivani a pajeni i svareni otazka zni jake velikosti horakuk tehle souprave uz sem se tu sice docetl ue nejsou vhodne ale v ramci moznosti to jde 2, da se pouzit rezak na acetylen i na PB pripadne jak ho upravit a kde 3, jaky pouzit redukcni ventil k PB lahvy bud koupit novy v cene od 600 az 1000 nebo jde nejak predelat nejaky jiny pripadne original na PB se sehnat da ? Diky za rady chlapy
Pokud ještě platí ta nabídka na švajc za litr, vůbec neváhej a kup to, nějaký bastlení PB je k ničemu, švajc tím jde nahradit jen částečně.
Kdyby byl zájem, měl bych tu taky sadu na prodej.