SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ale ty bych na tig nechtěl.
Taky teď řeším nějaké rukavice vhodné na TIG.Všechny co mám jsou strašně "neohrabané",takže používám"montážní rukavice s kůží v dlani a látkou na hřbetě.Problém je že jsou příliš krátké-končí cca 2cm za zápěstím.Něco jsem sice našel na netu,ale nevyznám se ve uváděných velikostech.Čemu odpovídá velikost L nebo XL?Rukavice velikosti 9 jsou mi natěsno 10 by byly lepší.Existuje něco osvědčeného lety prověřeného?
Zajdi k chobolovi a kup si "argonky". Stojí stovku, a jsou jemné.
Koupil jsem si plátěné,kevlar/tuším/rukávníky,na suchy zips asi 60 cm,a vařím v tričku (:
Svařováním nepropálíš,nemusíš používat bluzu,v tom hycu......
Ale né vždy ,jen pokud dělámnějaké střídavé sváry,či dodělávky,jinak svář.zástěra/větší/ a na hlavu plátěná chránička...
Warlockvw napsal(a):
ja vcil kalim v nemecku 270 Amper a je to fakt zahul,zastera,rukavy,bluza,satka na hlave,13-stka sklo...
varim skladane kutove zvary,A 12 a A 18,za 11 hodin je toho fakt dost vecer
Scháněl jsem něco v rakousku,či i německu,před prázninama ,ale padlo to,česko rakouská firma sirius,umí dobře tahat za nos (:....za 3 měsíce nějak nebyli schpni,poslat konkrétní nabídku práce,ale těch telefonu,formulářu,....(:
Ládes napsal(a):
Taky teď řeším nějaké rukavice vhodné na TIG.Všechny co mám jsou strašně "neohrabané",takže používám"montážní rukavice s kůží v dlani a látkou na hřbetě.Problém je že jsou příliš krátké-končí cca 2cm za zápěstím.Něco jsem sice našel na netu,ale nevyznám se ve uváděných velikostech.Čemu odpovídá velikost L nebo XL?Rukavice velikosti 9 jsou mi natěsno 10 by byly lepší.Existuje něco osvědčeného lety prověřeného?
Tiez kupujem u Chobolu rukavice na tig. Mam taky dojem ze su od Binzel-a a maju kevlarove nite. Zatial som skor zodral tu jemnu kozu ako by mi povolila nejaka nit.
Ve firmě kde jsem dělal jsme měli rukavice, kde byla na suchý zip nalepená z horní strany taková stříbrná jakoby folie, asi jako psal Brembo. Bylo to super na krátké hefty, rukavice tak moc netrpěly zářením.
Hele cojavím, opakovanej vtip už přestává být vtipem. Však si tam něco pěknýho kup!
viete niekto poradit kvalitne skla do kukly cierne pokovovane to je jedno kvalitneho vyrobcu popripade odkaz na e shop
Zdravím vás kluci mám na prodej jsou uplne nový
Prodám nové svářečské kukly samostmívací nerozbalené komplet v krabicích
2x Speedglass 9100 komplet v krabicích takže jedna je za 6773 CZ
1x Speedglass 9100X AIR komplet s příslušenstvím také nová zabalená nova MOJE CENA 12200CZ při seriózním jednání možná sleva nebo při odběru všettkých kusů kontaktujte mě telefonicky nebo mailem dakujem