SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
https://www.youtube.com/watch?v=nq2LgmThpP8
chce to vhodně si opřít ruku.Pokud máte prostor k pohybu kolem trubky(kulatiny) dá se to svařit najednou.Eldu si v kleštích sklopit dolů,začít na odlehlé straně a během svařování plynule přetáčet zápěstím tak abyste před sebou(v polovině sváru)byl zápěstím zhruba ve vodorovné poloze a pak začnete ruku přetáčet tak aby se ruka dostala malíkovou hranou nahoru(samo pokud nevypálíte dřív celou eldu)
Láďo díky,
1)takže když začnu na odlehlé straně, tak mám malíček ruky směrem k zemi(dlaň směřuje ke mně), palec nahoru je nahoru
2)v polovině svaru jsou palec a malíček vůči sobě vodorovně, ani jeden prst není výš než druh, dlaň směřuje k zemi
3)ke konci svaru se malíček dostává nahoru, palec dolu, což znamená, že dlaň směruje směrem ode mě
je to tak??
Ano přesně jako bys chtěl trubku jediným pohybem pohladit po celém obvodu,takže je potřeba zápěstí,tady i celé předloktí přetočit a plynule přejít z tažení elektrody do tlačení,nebo přerušit a udělat napojení.
Ládes napsal(a):
Ano přesně jako bys chtěl trubku jediným pohybem pohladit po celém obvodu,takže je potřeba zápěstí,tady i celé předloktí přetočit a plynule přejít z tažení elektrody do tlačení,nebo přerušit a udělat napojení.
díky, dobře vysvětlený, teď už jen převést myšlenku do praxe Asi to nebude hned tak krásné na pohled, budu se snažit
Stránky: 1