SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Kamos kupil tento stroj a hned si k nemu samozrejme spravil vozik. Nedalo mi, aby som si masinku nevyskusal. Stroj je usposobeny na prenasanie s tym ze ma na vrchu rukovat ktora sa pohodlne drzi v ruke. Aj bez cievky je stroj tazky ako hovado. Neviem kam sa ta vaha skryla, ale vazi 26 kilo... preto ten vozik. V utrobach najdeme poctivu kovovu 4 - kladku. Eurokonektor horaku je ergonomicky skloneny par stupnov smerom dole. Ovladanie je riesene dvomi otocnymi encodermi, ten v lavo sa da aj stlacit, a tlacitkami s klavesnickou od 1 do 6. Samozrejme nesmu chybat dva zelene displeje. Samotne ovladanie vysvetlovat nebudem, da sa pozriet na stranke "vyrobcu alfain" Ale rozhodne potesi, ze vsetko funguje tak ako ma. Kamosa potesila hlavne elektronicka tlmivka ktorou sa da plynule nastavovat tvrdost obluka. Synergia tiez pekne funguje. Kamos tam mal momentalne nahodeny 1mm drot. Zvarali sa s nim paradne jokle so stenou 2 mm a tiez plechy hrubky 10 mm. Rozstrek guliciek bol minimalny aj ked sme pouzivali CO2 z obycajneho hasicaku. Prekvapilo ma, ze po zapnuti stroja sa len rozsvietili displeje a inak bolo ticho. Ventilator sa spusti az ked sa zacne zvarat.
Nechcem robit reklamu uvedenej firme, viem ze ma par ludi bude odsudzovat za trebicske zazraky, ale kto si tento stroj kupi, verim ze bude spokojny.
Sleduji, že rovnou šáhnul po pořádném hořáku AbiMIG AT 355 LW. Sám už se těším ze slabší verze Pegas 200 s tímto hořákem a mohu potvrdit skvělé svařovací vlastnosti. El. tlumivka funguje skvěle na některých tloušťkách materiálu. U některých člověk nepozná změnu v nastavení. Tento stroj má plnohodnotnou 4-kladku i s posuvem horních kladek což 200-ka nemá a po předělání na pohon obou je to super stroj. Váha u 320ky už je opravdu slušná
a není se čemu divit, když je na 15kg cívku. I dvoustovka s cívkou není lehký prcek (21kg s cívkou). Rozdíl od odbočkového stroje velký
Tak ať je majitel spokojený