SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobry den. Niesom zbehly v schemach zvaraciek preto by som poprosil od vas radu.Mam zvaracku wu 200 a rozpadlo sa mi zariadenie na pridavanie amperov.(to k comu vedie hriadelka od plastoveho kolieska ). Mam to uz vymontovane no nechcem vyzerat ako debko ked si to budem pytat.Aky je prosim vas odborny nazov a aky typ si mam pytat.Ma nejake oznacenie? Moj je cely zerzavy.A este jedna podotazocka.Docital som sa ze wtu 200 nema mat poistky.No ja tam mam hned 6.Je to ok.Sorry za moju neodbornost.
Dakujem Palo
Tak mal by to byt potenciometer.Ake ma oznacenie mi niekto poviete?
Dakujem pekne.Mozem sa spytat podla coho viete ze tento potenciometer pasuje?Nechcem rypat len som zvedavy.
Nahoře je tlačítko HLEDAT
a pak třeba projít odkazy na http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=1202 . Schema je tam ke stažení nejméně ve dvou verzích.
Diki.ale schema by nepomohla ked som okolo nich v zivote ani len nesiek.
Mam zvaracku Triodyn uta200-1 nereaguje ovladanie amperov neda sa chitit obluk len tak slabo viete mi niekto poradit co to moze bit ? Dakujem
Editoval jokogaz (28-01-2017 17:25:03)
jokogaz napsal(a):
Mam zvaracku Triodyn uta200-1 nereaguje ovladanie amperov neda sa chitit obluk len tak slabo viete mi niekto poradit co to moze bit ? Dakujem
To může být hodně věcí. Není zapnutý přepínač dálkového ovládání, je potenciometr v pořádku, pak bych šel po regulaci....
Stránky: 1