SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím mám prosbu,podědil jsem svářečku TIG ale bohužel bez manuálu.Na netu se mě jí nějak nepodařilo dohledat jen rakouského výrobce a manuál ke stažení nemá. Přidám sem foto,tak kdyby se našel někdo kdo by mě s tímto uměl poradit,naučit,popřípadě ji měl i s manuálem a ten poskytl? Děkuji moc
Editoval SvářečPV (14-08-2015 11:10:59)
A odkud pak jsi??
Honza007 napsal(a):
A odkud pak jsi??
Zdravím....jsem z Mladé Boleslavy
Když uvážím, že v Boleslavi mají firmu Schinkmann s docela dobrou partou odborníků i se Svářečskou školou tak nevím, co ještě může SvářečPV dalšího shánět. Popadl bych po domluvě mašinku pad paždí, zajel tam a dál není co řešit. I když se možná v blízkosti najde dobrá duše, která mu sežene potřebné informace a ještě ho se svářečkou naučí pracovat. A nejraději v jeho volném čase.
Firma JUTZ sídlí ve Vídni a nabízí na svých stránkách kontakt. Takže by nemusel být takový problém si tam - německy - napsat.
Jsem taky kousek od Mb psal jsem SZ
Děkuji moc do firmy Schinkmann jsem již volal a řešil to s nima mam se ozvat při pondělku tak jsem se rozhodl optat i zde neb ještě netuším s jakou ochotou mě tam uvítají :-) Jinak stránky výrobce jsem našel ale obávám se že se svou němčinou bych moc nepochodil navíc zcela jistě manuál by byl opět v němčině.Děkuji moc ale za radu a za tip.napíšu jak jsem dopadl při pondělku u Schinkmanna.
Je to Fronius
Ano čelní panel to má jako Magic Wave od Froniusu.Pošlete mi mejlíka zkusím vám poslat manuál,snad to bude ono.
Zrovna chodim na kurz na hlinik a svaruji Froniusem MagicWave 2200 Ten celni panel se zda uplne stejny, takze by mel pasovat manual od toho Froniuse.
Dobrý den,
skutečně to vypadá jako náš MagicWave. Pošlete jen krátký email na sales.cz@fronius.com a pošlu Vám zpět dotyčné návody.
Update - návody si můžete stáhnout zde: http://frcr.cz/Navody-MW
S pozdravem
Honza Motloch
Editoval fronius_cz (17-08-2015 09:24:53)
Ahoj..všem moc děkuji za ochotu. Je fajn vědět že i v dnešní době se najdou lidé co rádi pomohou.Děkuji moc
Stránky: 1