SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den.Chci se zeptat a zároveň poprosit jestli je tady někdo z okresu Olomouc kdo by mě aspoň trochu ukázl svařováni plastu nebo zda se dá jit na nějaky kurz.Nechci nic zadarmo.Předem děkuji za odpovědi.Zdenáál
Zdravím.To tu opravdu není nikdo ochotnej?Nemusí to být přímo z okresu Olomouc
Tady máš návodů, a zadarmo, https://www.youtube.com/watch?v=HvV9a3lEe2g co víc na tom chceš ukázat. Je potřeba rozumná svářečka, Leister ideálně a dremelka.
Editoval DwPetr (02-08-2015 12:38:46)
tak chtěl jsem celkově pokecat na co si dávat bacha a tak.
a taky když to zkouším tak mi některé plasty nechcou držet
Ony taky některé materiály plasty nevyjímaje se svařit nedají.
Editoval Ládes (03-08-2015 21:01:01)
no a proto bych byl rád kdyby mě někdo zasvětil
a vies ake plasty vobec chces varit ? niektore plasty je vhodnejsie lepit a nie varit ale to zalezi na type plastu
chtěl bych klasiku.plasty na motorky a nárazniky na auta.ty nejběžnější
Děkuji za odkazy.Videa jsem omrknul ale raděj bych to stejně otestoval v praxi s nějakym odborníkem co je v tom zajetej.
No nevím jak tě někdo z okolí bude láskyplně zaučovat do sváření nárazníků aby jsi mu bral práci
No nějak tak.
Prasklinu na konci zavrtáš, ze spodu ji podlepíš páskem, z vrchu uděláš dremlem drážu a natavíš do ní tyčku plastu a zabrousíš to. Samozřejmě očištěný od barvy a tmelů. Pak to zabrousíš a překituješ tmelem na plasty atd..