SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
jeste neni oklepla struska a resim ted cistotu vzduchu, tak zatim jedu na takoveho prcka ale ten toho ma plne kecky . jen by to na tu 16tku chtelo vetsi trysku, mam jen jednicky.
zdravim vsechny :-) je neuveritelne co delaji o 0.2mm vetsi trysky. na jednicky rez 15mm a trysky moc nedrzely. a nyni 1.2mm a takto vypada 30mm. a to je jen od ruky. to na ty jednicky ani nepropalilo. na pantografu to bylo celkem hladke. a hlavne bez podrezu. ale to jsem nestihl vyfotit a to hned odvezl zakaznik. uz mi stal za zady a spechal.
alfin.cz napsal(a):
resim ted cistotu vzduchu,
velmi důležité - filtr mezi kompresorem a plasmou, tryska vydrží řádově déle!
to mas naprostou pravdu, drive jsem si rikal ze to takove terno nebude a pravda je uplne jina, uplne jinak to reze a vydrzi. nemel jsem tam nic a to byli rychle konce na tryskach. mel jsem jen odkalovac v masime a ten zrejme po tech letech stratil funkci. bylo mi divne ze ve sklenenem valci neni ani kapicka. a i uveho se to objevuje. tak jsem zkusil dat puze odlucovac z cinana "hracka" a i tak je vysledek uplne jinde. da se rici ze to je pilotni prvek.