SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdravím nevíte někdo kde by v Polsku naplnili lahve Corgonem. Jsem od Liberce tak jestli nevíte o někom.
Už jsme jednomu pánovi psal, ale nějak to nedopadlo.
Pokud se nepletu měly by se snad dát sehnat v Bogatynia ve stavebninách už se tam delší dobu chystám pro argon a autogen.Z Lbc to máš kousek kdyžtak poreferuj.
A nemáš prosím tě kontakt třeba mail??? A jaký mají ceny??? Případně bychom se mohli domluvit a jet tam společně. Já totiž tohle zatím neabsolvoval.
Bohužel nemám (mam to i o dost dál než ty takže se tam na blind podivat nepojedu) zkus pohledat na netu a tedy myslím že se to probíralo i tady nebo na traktorech.
Tohle mi vyhodil google ale na mobilu mi to nejde otevrit:
http://www.tarbetbogatynia.pl/gazy.html
Pro mira.hr - do Hrádku a Bogatyně je to z Liberce 25 km, to je přece kousek a budete mít informace přímo na místě. A zároveň pomůžete ostatním kolegům zde na Svarfóru. Určitě nečekáte, že by to udělal někdo za vás.
Taktez by me to zajimalo. Byl sem tam vlakem ale nikde sem to nenasel . tak kdyz nekdo zjisti co a jak budu jen rad.
Na odkazu od Honza007 je k dispozici adresa, telefon i dálnopis. Při zadání adresy do Mapy/Google (stačí i TARBET Bogatyna) není problém s cestou třeba přes Heřmanice. Ale určitě předem zavolat jestli ještě vůbec existují.
Ted uz adresu mam tak zkusim nejdriv zavolat. Kdyz sem tam byl cca mesic zpet tak sem to hledal bez adresy. Jen plyny technicnje . :-)
Proc jezdit do Polska. Volej 737235683 pan ti priveze az domu cokoliv vymeni tvou flasku za svou nebo ti proda jeho neresi zadny papir umi jakykoliv plyn. Pouzivam a doporucuju.
Tak zkoušel jsem všechny prodejce co jsou do cca 40km od Liberce a nikdo mi neodpověděl. Takže fakt netuším. Ani nevím jak bych tam volal, protože asi nebude lehké se snimi dorozumět.
Dál jsem volal páni zde z diskuze a flaška 20kg vyjde na 1600kč + 100 doprava.
Kdyžtak mi někdo poradte ja se s poláky nějak zkontaktovat. Nechce se mi tam zbytečně jet, když nevím zda mi to naplní.
Stránky: 1