SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Kramlik napsal(a):
Jaryn napsal(a):
Trošku jsem to pročetl a chci se zeptat to si ochrané pomůcky hradíte z vlastních peněz když jste zaměstnanci? To má snad dodat zaměstnavatel ne?
kde žiješ v komunismu? to jo, to se fasovalo aji na doma, ale dnes ti zaměstnavatel dá tak akorád levný šmejd aby dodržel literu zákona a jestli se ti to nelíbí nebo se ti ochrané šmejdy zničí dřív jak za rok tak si jiné musíš koupit za svoje
Žiju tam kde žiju a všude to asi není jako u vás. Já dojdu za mistrem řeknu co potrebuju např. Plexy, filtr do adfla,baterky,kapuci atd,on zavolá do skladu a já si to dojdu přebrat a co nemaji doobjednají a nikdy jsem se nesetkal že by rekli ze to nedostanu. Vše speedglas žadnej levnej šmejd jak říkáš.
DOST DOBRÝÝÝÝ tos překvapila ,neumím smajlíka pro tleskání tak aspoň
Pěkná svářečka! To je myslím Triton? A Evik byla bruneta.
Na prodejně máme nehořlavou látku v žlutošedobílé barvě o rozměrech 2,47 * 1,74 m. Na omak je celkem příjemná, na kapuce možná vhodná. Jenom ta cena.
No, já použila lepící suchej zip bilborďák, kousek kozinky z rukavice a na druhej chránič ovaru kus nomexu z darovaných náhradních kalhotek místní závodnice F 3000.Ty prý stály přes 3 koliky, zdravím
Evita:On ten Nomex(meta aramid) taky není úplná výhra.Mám blůzu kombinace Nomex 90%,kevlar(para aramid) 10% a už je celkem "prostřílená".Pravda zrovínka laciná nebyla.....(když jsem ji z toho pilota strhával bránil se a nadával)
No, škoda, měli jsme si to vyměnit a působit kouzlem osobnosti, třeba by to sundali rychle sami, já ten hadr používám jen na tiga, na poloautomat jde kůže....
pokial sa vam to nechce vyrabat, tak:
http://www.samozatmivacikukly.cz/samoza … las-Optrel
odskusane jak na optrelke (froniuske), tak na speedglaske
cena v odkaze je sice masaker, ale ja som ich, ak si dobre pamatam, kupoval za nieco okolo 300 CZK
Editoval rcp (03-07-2015 23:00:51)
nieco podobne mi ma prist koncom buduceho tyzdna akurat sa to pripevnuje na hlavovy kriz nie na spodnu hranu cena nieco okolo 200kč
Evita napsal(a):
No, škoda, měli jsme si to vyměnit a působit kouzlem osobnosti, třeba by to sundali rychle sami, já ten hadr používám jen na tiga, na poloautomat jde kůže....
Nevím nevím jak bych manželce doma vysvětloval nabytí byť nehořlavých dámských "spoďárů"..... (no dokážu si to živě představit-jakékoliv vysvětlování by situaci jen vydatně zhoršilo)
Evita: Máte štěstí že se mi líbí blondýny.
Jéje mě se toho líbí!! No ale dost mi vaděj opálení, nefachčenka a líní teoretici, i když mi jdou třeba k pleti.Přečetla jsem si Vaše příspěvky, máte štěstí, ještě nevím kam Vás mám zařadit.......to foto je moje, já se za nic i se svými i když třeba chybnými názory neschovávám.....teda kromě kukly a zmiňované roušky na ovar, zde odborně nazývané kožené ochrany krku...zdravím
Evita napsal(a):
No ale dost mi vaděj opálení, nefachčenka a líní teoretici
Dáma trafila kliniec po hlave
http://www.ebay.com/itm/NEW-U-S-MILITAR … 2802b3d33e
Z tohodle uděláte "ovaro chráničů " habakuk
Pokud by to bylo přec jen málo dá se splašit i v metráži: http://www.ebay.com/itm/BLACK-NOMEX-ARA … 463c11bbd9
Když jsem prozkoumal první odkaz od Ládese, tak to vypadá, že ty montérky co má ta dáma na sobě jsou vyrobeny ze stejného materiálu, jako je ta nehořlavá zástěna, kterou jsem uvedl v předešlém odkazu. Faktem je to,že pří zkoušce její nehořlavosti propanbutanovým zapalovačem, zůstala látka naprosto netknuta, ačkoli byla vystavena účinkům plamene poměrně dlouhou dobu.
Stránky: 1 2