SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Nazdar ludia,
vedel by niekto poradit aky drot by som potreboval na mig zvaranie 316-ky nerezu k 235-ke ciernej oceli?
Vycital som na nete ze vyplnny material by mal mat obsah uhlika nieco medzi dvoma rozlicnymi ocelami...no konkretnejsie som sa nedozvedel.
vdaka
kuk: http://www.kskct.cz/web/podstranka.php? … kaz=bohler
2 minuty
Tahrir - které katalogy výrobců a dodavatelů už jste prohlédnul? Ať víme, čemu se už nemusíme při hledání věnovat.
tahrir napsal(a):
Nazdar ludia,
vedel by niekto poradit aky drot by som potreboval na mig zvaranie 316-ky nerezu k 235-ke ciernej oceli?
Vycital som na nete ze vyplnny material by mal mat obsah uhlika nieco medzi dvoma rozlicnymi ocelami...no konkretnejsie som sa nedozvedel.
vdaka
Bude záležet pro jaký účel to má sloužit. Pro běžné použití by měl postačit ER309, nebo ER309Mo.
Editoval Frank (21-05-2015 21:23:53)
Vdaka za odpovede. Ucel je privarit nerezovu rurku po okraji paluby ocelovej lode...tzv. "bulwark". Taktiez pouzijem nerezove fitingy do nadrzi na vodu a palivo.
V profi predajni mi odpurucili 309Sli...ale 15kg kotuc na mig je unas az 300 eur co sa mi zda trocha privela. Zatial to skusim s TIG...aj ked mam nula skusenosti
To je 2x víc než u nás. Pokud nemá Váš prodejce rozum, tak zkuste jiného. První prodejnu nebo e-shop za hranicemi.
tahrir napsal(a):
Vdaka za odpovede. Ucel je privarit nerezovu rurku po okraji paluby ocelovej lode...tzv. "bulwark". Taktiez pouzijem nerezove fitingy do nadrzi na vodu a palivo.
V profi predajni mi odpurucili 309Sli...ale 15kg kotuc na mig je unas az 300 eur co sa mi zda trocha privela. Zatial to skusim s TIG...aj ked mam nula skusenosti