SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, mám v plánu vyrobit tento stul http://www.zastreseno.cz/1396/domecek-z … io-arruda/ ale nejsem si jistý volbou materiálu. Celý stůl bude cca. 0,5 m vysoký a velikost jedné karty asi 20x30 cm.
Zajímá mě jestli by podle vás mohl stačit třeba 2 mm plech popřípadě jaký byste zvolili materiál materiál. Celá konstrukce příjde nakonec svařit a nalakovat.
Za radu bych byl velice vděčný.
S přáním příjemného dne Novotný Tomáš.
Tomixak napsal(a):
velikost jedné karty asi 20x30 cm.
2mm plech této velikosti je stabilní nebude se prohýbat při předpokládaném zatížení.
Napadá mne - nedělat každou kartu zvlášť, zkusit to naohýbat ze 2 - 3 kusů na bytelné ohýbačce
Editoval bourač (18-05-2015 23:34:31)
mě by zajímalo, jakým způsobem se tam po svaření a lakování mají dovnitř toho "bazmeku" dodat symboly těch karet? Mě napadá jedině ruční malování štětcem anebo obtisky, jestli existují. Ale obojí by byla dost piplačka.
Vytisknout na papír, nechat zalaminovat do fóle s lepidlem a nalepit přez jarovou vodu. Nedávno jsem dělal něco podobného.
Karty udělat z Corianu , vzory vyfrezovat na CNC a vložit příslušnou barvu , karty slepit . A je to nesmrtelný. Jen je to asi mimo finanční rozpočet
Nechat vytisknout na "samolepku" u jakéhokoliv výrobce reklamy
bourač napsal(a):
Tomixak napsal(a):
velikost jedné karty asi 20x30 cm.
2mm plech této velikosti je stabilní nebude se prohýbat při předpokládaném zatížení.
Napadá mne - nedělat každou kartu zvlášť, zkusit to naohýbat ze 2 - 3 kusů na bytelné ohýbačce
Ohýbačku bohužel nemam, tak musim dělat každou zvlášť.
KMU1 napsal(a):
Vytisknout na papír, nechat zalaminovat do fóle s lepidlem a nalepit přez jarovou vodu. Nedávno jsem dělal něco podobného.
Díky za tip. Určitě se nechám inspirovat.
Editoval Tomixak (20-05-2015 20:22:27)
Ještě jsem se chtěl zeptat jaký plech ideálně zvolit.
Děkuji za odpověď.