SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj,
prosím o tip. Sháním svářečskou školu, kde to nebude jen zaplacený rychlokurz, ale kde se opravdu naučím/doučím a budu se moci učit s profíkem z oboru. Již nějakou dobu svařuji a rád bych se vrhnul na práci ofiko, hledám, kde si oprávnění udělat. Jsem z okolí Mladé boleslavi, takže cca do 100km, cena nerozhoduje, hlavně kvalita! Díky
Docela mě svým dotazem překvapujete, protože máte v Mladé Boleslavi Svářečskáou školu firmy Schinkmann s.r.o. , která vždy patřila k těm opravdu dobrým. Navíc má velice flexibilní systém výuky, takže vyhoví skutečně snad každému požadavku. Žádná svářečská škola na světě vás nenaučí svařovat tak, abyste přišel do firmy a suveréně zvládal požadavky výroby. Na toto téma je tady mnoho příspěvků, kde byste se dozvěděl, že svařování jsou kromě papírů hlavně zkušenosti. A ty ve Svářečské škole nezískáte. Vypracovat se na dobrého svářeče trvá těm opravdu schopným minimálně dva roky, těm průměrným i čtyři roky a mnoho absolventů Svářečských škol se nenaučí dobře svařovat nikdy. Svářečská škola dodá základy. Tu svářečskou "stavbu" si každý svářeč musí postavit sám.
Do 100 km jeste treba Artweld Jablonec . vlastni zkusenost a naprosto super od teorie po praxi proste super.
Artweld už má pobočku i v Liberci.
Jo vlastne to je fakt.co sem byl ted na kurzu tak nam delal praktika ucitel pro liberec.
Děkuji za tipy, neříkám že firma Schinkman s.r.o. nepatří ke špičce jen mám rád vždy více informací, bohužel jsem zatím nepotkal člověka co by v Mladé Boleslavi školou prošel, proto se ptám. Vím že je svařování o zkušenostech, co si člověk neudělá sám to se nenaučí, proto svářím, co to jde, nicméně jsem to myslel spíš tak, kde budu moci rozvést své dosavadní zkušenosti.