SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím, dnes som kúpil myslím si že za výbornú cenu WTU 200. Síce má ošúchaný kryt a odpadla jedna rúčka ale s otcom ju chceme celú pekne nafarbiť na novo, vbudovať softstart a vymeniť prepínač na diaľkové ovládanie. Tento stroj zvára perfektne. Už od vtedy ako som začal zvárať a navštevovať tieto stránky bol môj sen kúpiť si túto zváračku a sen sa mi splnil.
Keď WTU 200 prefarbíme a prerobíme tak pošlem fotky.
Takto vypadala moja zvaračka pred revíziou a odprášením,a potom už s novým náterom.Pod vypínačom D.O sa nachádza led dioda ako indikátor zapnutia D.O.Namontovaná aj nová zasuvka a koncovka D.O.Jednoduchšie zapájanie ako šrubovacia. ŠLAPE NA 100 %
Editoval vihorlat45 (26-01-2015 19:36:17)
Chlapci , ja sa vas opytam na tu nostalgiu co ste zrepasovali , a vyskusali novy invertor ? podla mna ta nostalgia lepsie zvara ... aj ked mam doma Qantum invertorov ...
No atis vyskúšal,a pravdu vravím? tá mašina nemá chybu.Invertorik CEMENT to nezvládol/ bodovanie poz.vl.pl.na plot,vonku asi 25 %/prehriali sa spájkovane silové spoje,dalej hviezda orion tiež nič moc,takže nedam dopustiť na WTU,bral by som sšte 10-timi aj UTA -200 tie isté parametre a lepšia prenosnosť ako WTU.
Atishajn musím povedať že najprv som mal iba otcovu doma robenú čo kúpil volakedy a s tou sa mu dobre zváralo. Potom som kúpil RTB-1 a urobil k tomu aj usmerňovač, to sa mi zváralo už aj s bázickými veľmi dobre. Potom sme s kamarátom stavali invertor a myslel som si že to už nič nemôže zvárať lepšie lebo sme ho pekne vyladili, teraz robíme verziu 2 a zváralo to jedna radosť. No stále m lákalo WTU a keď som ho kúpil tak naň nedám dopustiť. Aj keď je trošku väčšie, ale zvára naozaj perfektne.