SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Spíše mě šlo o to jakou koupit. Asi na tom nezáleží a vzal bych tu levnější. Když už jsme u toho kolíku. Jak hlubokou díru vyvrtat do dlažby? Stačilo by 5 cm? A pokud bude mít hlazenka 16 mm, tak vrtat vrtákem 18 mm, aby se to pak v zemi nekývalo?
koupit hlazenku ty válcované za tepla jsou často ohnuté atd .Díra v zemi se velice rychle zanese bordelem na zem používám dorazovou botu s dírou na zástrč díra do boty stačí 16,5mm
To zanesení by zas tak nevadilo. Branka se stejně otevře max. jednou za rok. A k té hloubce a průměru vrtáku, stačí tak jak jsem napsal? Tzn, koupit 18 mm vidiový vrták?
ano
Tak byl jsem v železářství a chtěl vidiový vrták 18mm do vrtačky s příklepem (500W), ale prý mají max. 16mm za 250 kč. 18mm mají prý jen pro sds vrtačky. Co byste mi doporučovali? Koupit hlazenku 14mm a vyvrtat tím 16mm vrtákem mojí vrtačkou nebo musím jinak? Nerad bych se zasekl u díry do dlažby :-)
Já bych si půjčil vrtačku i s vrtákem u kamaráda , jeden čas jsem si půjčoval v půjčovně , to ovšem bylo na den pětikilo .
Ahoj, už to mám skoro hotový a přemýšlím jaké udělat jednoduché jištěné zavírání. Jestli tam dát nějakou zástrč http://www.eben-kovani.cz/stavebni-dver … trce-c159/ nebo co by se vám zdálo nejlepší. Díky moc