SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
CLOOS GLC 553 MC Takto to je moje .. ale jen v práci :)Dostal jsem ji v roce 2000 jako novou.
Jde se vyčistit(vyfoukat) tak pár fotek pro ty co rozumí těm ,,malým součástkám"elektrovědcům
S touhle značkou máme u nás v páci zkušenosti ještě před rokem 1989 (to jsem zde ještě nedělal )Udajně se musela kupovat přes rakousko, ikdyž je německé výroby.To prý v té době tak bylo..
Hmm ten cloos GLW 350 I-T se mi moc líbí. Tomuto stroji říkám poctivé "CéOčko"
Jinak Fronius transpuls synergic 5000 je jiná liga! Doufám že budu mít jednou čest se s ní taktéž setkat.
Jenže ten cloos GLW 350 I-T neni céočko,ale tig.Fronius je špička,ale at se nikdo namne nezlobí,ale do ukosu 350-420ampér tak na cloos nemá.Má jinej pulz,cloosem jako kdyby jste to tam lil ,,kýblem"jak valý.400ampér na froniusu a na cloosu je rozdíl.A ještě si zvyknout na to dost hlasité,,bzučení" při pulzu,cloos jen šumí.Je to jen názor u nás co máme možnost vařit oběma značkami.Fronius má lepší špičku(delší),lepší převod proudu.Drát, který není tak kvalitní, v cloosu vaří hůř než ve froniusu.Fronius hůř chladí než cloos.Mluvím,ale o vysokém zatížení420 ampér(to už se kroutí i prsty na ruce).Fronius je asi levnější,nebo umí líp lobovat,protože už máme 2 kusy 8let a ted se kupoval 1 ,ale chtěli jsme zase cloos ,ale je fronius..)
Stránky: 1