SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 14-01-2015 15:13:44

MikeN
Člen

Koupě svářečky BEZ PP250 nebo jiné (?)

Vím, že mě asi ukamenujte, ale nikde jsem nenašel nic co by pomohlo, tak zákládám nové vlákno. Jakožto úplný amatér sháním svářečku CO2 cenově do 10 000,-. Převážně na vaření/bodování tenkých plechů (karosařina), ale samozřejmě vyžaduji aby mi svářečka bez problémů zavařila i silnější materiály. Hned první otázka zní, doporučili byste mi v této cenové relaci novou nebo použitou? Chtěl jsem WLSP 315, ale zatím mě žádný inzerát nezaujal. Aktuálně mám nabídku na slovenskou svářečku BEZ Bratislava PP250 za 7000,-. Bohužel jsem nikde nenašel žádné hodnocení těchto svářeček. Mohl by mi někdo napsat zda by to byla dobrá volba, na co bych se měl při koupi zaměřit nebo zda byste mi doporučili spíše WLSP či raději nějakou novou? Předem děkuji za jakoukoliv radu.

#2 14-01-2015 15:32:08

Robi G
Člen

Re: Koupě svářečky BEZ PP250 nebo jiné (?)

Zdravím Vás
Ja mám Bratislavskú PP 160.Známy má PP 250.Z mojej strany môžem len doporučiť.
Našiel som tento krátky popis http://www.svarecky.com/o-svareckach-co … 50--pp350/

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla