SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím. Kúpil som si zvárací invertor OMICRON GAMASTAR 175 L, chcel by som sa opýtať na váš názor a skúsenosti s týmto produktom. Ďakujem.
Zdravím, mám 195L, používám MIG i MMA a zatím jsem svařil vše, co jsem potřeboval (ocel 2-13mm). V plánu do budoucna mám hliník, prý to jde celkem slušně také
Ďakujem, a zároveň by som sa chcel opýtať, či ste počas používania spozorovali technické nedostatky poprípade poruchy, na kolko som sa tu dočítal všetko možné, že to je čínsky produkt ktorý tu bol negatívne vykreslený.
Drtivá většina věcí obsahující elektroniku (případně její komponenty) byla vyrobena v Číně, nebo jiné asijské zemi. Čína není problém, tam dokážou vyrobit technicky dokonalé výrobky, pokud si to někdo objedná a zaplatí. Problém jsou obchodníci, kteří si objednají výrobek za nízkou cenu a tedy logicky v nízké kvalitě (nebo výkonu) a nás tahají za nos, co že je to za super výrobek za výhodnou cenu.
Tak to dúfam že som si vybral aspoň ten stred kvality .
problém zatím žádný, ale vyvařeno má jen ca 5kg drátu a 5kg elektrod
to je fajn, práve som pozrel led baterkou do vnútra a na plošnom spoji je značka OMICRON a značka K, tak si myslím že je potom česká výroba.
jestli je součástka nebo sestava součástek z Číny, Čech nebo Německa je jedno, důležité je, jak bylo dbáno na kvalitu při výrobě, montáži a balení. Smůlu můžeš mít i s Froniusem, i když to je nejspíš méně pravděpodobné
to je pravda, chcel com to aj otvoriť ale neviem či to je porušenie záruky, hoci tam nie je plomba ani nálepka.
myslím že není, už jsem to chtěl také otevřít a vyfoukat
Ďakujem za radu jees.
ešte ma napadlo ako si zváračka poradí z prehrievaní, alebo ako dlho trvá kým zareaguje ochrana, lebo čidlo je v silikóne čo sa mi zdá trošku zvyčajné.
to nevím, nějaké přestávky při vaření se díky přípravě a upevňování materiálu udělají a to zatím stačilo
Ďakujem presne to sedí jees, som ju otvoril a páči sa mi to ako to je urobené, prosto pekne, len vzadu to čidlo na teplotu je v silikóne to jedno ma ma tam trošku hnevá. ale ešte som ju neskúšal, pretože nemám Co2 flašu.
Dobrý den.
Chcem sa spýtať na váš názor ktorú zvaračku kúpiť mám vybranú Gamastar 175L a Alfain Pegas 160 MIG SYN OVO. U toho pegasa sa mi páči že je tam už integrovaný elektromag. ventil na TIG.
Mám o nich prečítané skoro všetko aj návody na použitie. Mne prídu skoro rovnaké. Viete mi niekto poradiť. Používať budem TIG a MIG/MAG. MMA moc často nie. Budem to mať len na domace použitie.
Ďakujem za názor