SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj jsem tady novej a zajimal by mně názor na tuhle svařečku mám možnost ji koupit za zajimavou cenu . jenom prej nejde vypnout posuv drátu při zapnutí svářečky hned jede drát myslím si že to bude nějaký relátko nebo je to u těchto svařeček větší problém.
Ještě jsem nenapsal že by to mnělo bejt na doma žádný velký výkony sem tam nejakej plechobčas nejakejsilnější mat. max sila 6-8mm
Není to jen přeplé na funkci zavedení drátu?
Editoval Ládes (28-12-2014 10:48:29)
Myslíš tady tuto? http://www.ps-metal.com/images/zvaranie/zvaranie-00.jpg Froniusy jsou velmi kvalitní stroje, takže bych se toho moc nebál. Až tedy na ten posuv drátu po zapnutí. Co myslíš tou zajímavou cenou? Kolem 30000 se dá koupit i novější silnější stroj a bez závad. Například http://stroje.bazos.cz/inzerat/42147235 … C-4000.php
jj to je přesně ona a cena cca 5000kč
Přepínač funkcí je nejspíš v režimu 4takt.
Měl jsem tuto svářečku dost dlouho ve verzi s odděleným podavačem a je tovelice dobrý stroj pro práce od karosařiny až po střední svarky,nebo větší zámečnické věci.
za cenu 5tis už měla být doma,než si to prodávající rozmylí :-)
Pokud jede posuv hned při spuštění svářečky nebude to 4 takt(spustí se až po zmáčknutí tlačítka hořáku a dalším zmáčknutím se přeruší),ale jak jsem psal zavedení drátu( to se dá zastavit přepnutím přepínače,nebo právě zmáčknutím tlačítka(spouště) hořáku).Za bůra se to ale hodí....
No nevím včera jsem mu psal že bych se stavil podívat a už se neozval tak uvidím . Jinak pujdu asi do novýho OMI jen řeším jak sylný to má bejt na takový to domácí šolichaní . jsem plátce tak odmáznu DPH.
Tak se teď ozval a už je pryč takže asi to OMI
Pokud už to má za něco stát, tak alespoň OMI 205 Sám jsem nad tím nedávno uvažoval, nakonec jsem ale zůstal u TIGu (MMA)... Nedělám doma nic na co bych nutně potřeboval céóčko... Nicméně jak jsem psal, hledal jsem co by bylo asi nejlepší a vyšlo mi tohle...
No nad tou 205 jsem hodně přemejšlel . a myslím si že to bohatě stačí .A co jsem kolem toho procházel tak to vypadá z těch třebíčskejch to nejlepší a do třebíče to mám 25km
tak nakonec to asi dopadne na KIT2200 4kladka
is there anyone fronius variostar317