SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Kde bych našel náhradní díly pro TIG hořáky? Dostal jsem od kamaráda zadarmo TIG hořák a chtěl bych ho opravit a upravit, aby šel připojit k mé svářečce. Nevím, kde sehnat tu plynovou trysku/hubici, protože ta původní byla obalená nějakou lepenkou, kterou jsem strhnul a zjistil jsem, že ta hubice je zlomená.... Hořák má v sobě tlačítko a na konci je vyvedená dvoulinka, která ovládá elektromagnetický ventil. Já ve své svářečce elmg. ventil nemám, tak bych chtěl ten ventil koupit. Určitě se to taky dá koupit jako náhradní díl. Dále jsem na konci hořáku postrádal nějaký vodič na přivedení svařovacího proudu, ale když jsem se podíval skrz hadičku, která je trochu průhledná, tak jsem si všiml, že ten vodič bude nejspíš uvnitř té hadice, takže převlečná matka na hadici zřejmě slouží zároveň pro připojení svařovacího proudu.
Some themes just been discontinued. It's a pity sometimes.
Raději příště použijte, prosím, češtinu.
já bych se raději vrátil k tematu. Když někdo chce exibovat , tak ať si exibuje. Bohouši, vem ten hořák a zajdi do nejbližšího obchodu se svářecí technikou a tam určitě pochodíš. Jsou od toho.
zkus zagooglit a pak všechno můžeš objednat za zlomek ceny z eBay.
Všimlui jste si, že reagujete na příspěvek z roku 2007? Myslím, že tak dlouho určitě nikdo na odpověď nečeká...
to je teda dobrej fór. Děkuji za upozornění.