SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Mam tieto vybrane Gama 2550 L- 400V alebo Kitin 1900 HF -230V. Dielnu mam na obidva stroje vybavenú -Priemery káblov dostatočné, ističe nadimenzované aj dostatočne priemery predlžovačiek.Bude sa zvarať MMA aj TIG.
Gama na 400V má větší zatěžovatel .Možnost nastavení jsou asi stejná . až na to že 2550 nemá HF
za 18 se dá snad pořídit i něco staršího lepšího pokud to je na obživu přecejenom je lepší mit obouchanýho Fronika/Kemppíka atp. než gamu
Na obživu to nieje len na doma sem tam fuška alebo kamaráti a známy.Ked už mam niečo kupiť tak chcem radšej niečo nové a zo zarukou ako obuchané aj ked značkove.
Tak jestli i TIG tak se prašti přes kapsu a zkus GAMA 200AC/DC LP. A máš to i na hliník. Teď je cena kolem 24 000 a je to s HF.
Chlapi, viete mi napisat nieco o tejto zvaracke? Google mi toho moc nenasiel, potrebujem zvarat hlavne z elektrodamy a tuto zvaracku som nasiel za dobru cenu, aj ked pouzivanu...to ze je tam TIG navyse je len plus...Mam doma len 220V ale nove istice, nemal by byt s touto zvarackou problem?... kolko stoji cca. nova tato zvaracka? na tu CO2 sa idem asi vykaslat, nakolko mam v zasobe dost elektrod, pokukoval som po nejakej kombinovanej C02 a MMA zvaracke, ale tam su dost vysoke ceny, tak som stale na vazkach...
Enjoy the real success with mens leather jacket exam and cisco ccna online training programs and latest mens suede jacket Also prepare for next level with quality questions and www.pittstate.edu and join Curry College
Editoval Roddy (18-02-2015 05:53:29)
Stránky: 1